BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинСпортни добавкиАмино и BCAA6PAK NUTRITION Anticatabolic Pak 500g (Глутамин и аминокиселини)
6PAK NUTRITION
Anticatabolic Pak 500g (Глутамин и аминокиселини)
(0 отзива)
36.00лв45.00лвкупи
Разфасовка
Количество
Вкус
  • Високо съдържание на BCAA (2:1:1) 
  • Солидна доза л-глутамин
  • С добавени витамини и таурин
  • Отличен вкус и разтворимост
  • Предпазва мускулите от разпад
  • Ускорява възстановяването
  • Не съдържа аспартам
Anticatabolic Pak 500g (Глутамин и аминокиселини)
36.00лв 45.00лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

BodyConstructor е ексклузивен представител на 6PAK Nutrition за България!

 

Марката 6PAK Nutrition удари пазара на хранителните добавки, предлагайки висококачествени продукти с изпитан и ефективен състав. Суплементите са специално създадени за млади атлети и амбициозни спортисти, а всеки атлет оценява ползите от хранителните добавки. При 6PAK Nutrition те просто надминават очакванията, а в широката им гама продукти има по нещо за всеки, независимо от неговите спортни и здравословни цели.

6PAK Nutrition е добре утвърден производител на европейския пазар, като продуктите се предлагат в 9 страни от Западна и Централна Европа. Техните хранителни добавки се произвеждат във висококачествени GMP & HACCP сертифицирани съоръжения в най-големия производител на добавки в Европа - Полша, под стриктен контрол за качеството. Разбира се, те притежават всички необходими за това сертификати, включително регистрация в БАБХ (Българска агенция за безопасност на храните), за да отговарят на специфичните изисквания за разпространение в България.


ANTICATABOLIC PAK (Глутамин и аминокиселини) е продукт, чиито цели са: предпазване на мускулната тъкан от разпад и катаболизъм, засилване на анаболния ефект и поддържаже на следтренировъчните възтановителни процеси. Това може да бъде постигнато чрез тази напреднала формула, създадена на базата на висококачествени BCAA аминокиселини, таурин и л-глутамин. Верижно разклонените аминокиселини имат директен ефект върху мускулното състояние, а тауринът подпомага тяхното ефективно усвояване. Л-глутаминът има положително въздействие върху протеиновия синтез, но също така е отговорен и за производството на глюкоза, като енергиен източник за мускулните клетки. Включените в този суплемент витамини поддържат имунната и нервната системa, както и протеинa в гликогенния метаболизъм.Начин на приемане: Смесете 2 мерителни лъжички (10 г) със 150 мл вода. Приемайте половината от разтвора преди тренировка и другата половина след тренировка.Състав: Л-глутамин, BCAA (л-левцин, л-изолевцин, л-валин), овкусители, таурин, регулатор на киселинността (цитрусова киселина), витамин С (л-аскорбинова киселина), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), оцветители (E1401, E160a2, E1043), подсладител (сукралоза). E104 може да има вредно действие върху дейностите и вниманието при децата. Той се съдържа само в следните вкусове: мохито, портокал, лимон.

Опаковка: 500 г (50 дози)

Доза: 10 гр (2 мерителни лъжички)

Количество на:

5 гр

10 гр

Витамин С

30 мг (38%)*

60 мг (75%)*

Витамин В6

0,7 мг (50%)*

1,4 мг (100%)*

Л-глутамин

2200 мг

4400 мг

BCAA (верижноразклонени аминокиселини)

2200 мг

4400 мг

    Л-левцин

1100 мг

2200 мг

    Л-изолевцин

550 мг

1100 мг

    Л-валин

550 мг

1100 мг

Таурин

200 мг

400 мг

* - % ПДП – Препоръчителен дневен прием

Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите