BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинВитамини, билки, здравеФокус и концентрацияAMIX L-tryptophan 1000 Mg
AMIX
L-tryptophan 1000 Mg
(0 отзива)
34.00лвкупи
Разфасовка
Количество
  • Намалява симптомите на стрес и подобрява настроението
  • Поддържа спокойния и продължителен сън
  • Насърчава мускулната релаксация
  • Ускорява възстановяването след тренировки
L-tryptophan 1000 Mg
34.00лв 34.00лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

AMIX L-Tryptophan е продукт със съдържание на триптофан в свободна форма. Триптофанът е незаменима аминокиселина, която не се произвежда естествено в тялото и трябва да бъде набавена отвън. Триптофанът е естествен предшественик на серотонина. Научни изследвания показват, че повишените нива на серотонин се асоциират с усещане за комфорт, спокойствие и увеличават самочувствието. Триптофанът има важна роля за качествената почивка. Той участва в синтеза на мелатонин, който от своя страна действа като мускулен релаксант и подпомага съня.

 

Триптофанът е отлична добавка за спортисти, подложени на интензивно физическо натоварване, тъй като ускорява възстановяването след тренировка, отпуска мускулите и осигурява качествен сън. Тази аминокиселина участва в синтеза на серотонин (5-хидрокситриптамин) - невротрансмитер, който се съхранява и секретира в някои стомашно-чревни мукозни клетки и тромбоцити.

Триптофанът действа в различни области на тялото и е един от невротрансмитерите в централната нервна система. Невротрансмитерите са вещества, произведени в човешкия мозък, които изпращат сигнали между нервните клетки в мозъка и клетките в тялото.

Триптофанът
участва в производството на мелатонин, който е основен индоламин, открит в епифизната жлеза, отговорен за пигментацията на кожата. Той е прекурсор в синтеза на ниацин (витамин В3) и ацетоацетил-CoA и ацетил-CoA (две съединения, участващи в производството на енергия в тялото). Триптофанът участва и в синтеза на глюкоза.

 

Препоръчителен дневен прием: Приемайте по 1 - 2 капсули дневно преди лягане в комбинация с големи количества вода. 

 
Опаковка
90 капсули
 
Количество в 1 доза:
2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите