BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинПротеиниСуроватъчниSyntrax Matrix 2.0
Syntrax
Matrix 2.0
(0 отзива)
52.00лв65.00лвкупи
Разфасовка
Количество

Sytrax MATRIX 2.0

* Качване на мускулна маса
* Подобряване на възстановяването
* Универсален протеин за прием по всяко време
* Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеин

Matrix 2.0
52.00лв 65.00лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

Sytrax MATRIX 2.0

* Качване на мускулна маса
* Подобряване на възстановяването
* Универсален протеин за прием по всяко време
* Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеин

 

MATRIX 2.0 представлява протеинова матрица (неколкокомпонентен протеин). При производството на този продукт са използвани само висококачествени източници на протеин - ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди. За да бъде MATRIX 2.0 неповторим, освен на безупречния профил, SYNTRAX залага и на уникалните вкусове. След безбройни опити и тестове ние ви предлагаме четири превъзходни вкуса.

 

С какво MATRIX 2.0 е по-различен от останалите протеинови продукти на пазара?

Отговорът е лесен - протеиновата матрица. MATRIX 2.0 е комбинация от три различни протеинови източника с различен профил и различна усвояемост - суроватъчен протеин, казеин и яйчен албумин.

 

Защо протеинова матрица, вместо един протеинов източник - например

суроватъчен протеин?

Трите най-качествени източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни. Яйчният протеин например има най-добър аминокиселинен профил, но цената му е значително по-висока. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на MATRIX 2.0 е именно в комбинирането на тези три протеинови източника. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.

 

Кога е най-удобното време за прием на MATRIX 2.0?

Винаги! Тъй като MATRIX 2.0 съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след прием на MATRIX 2.0, суроватъчният протеин започва да подхранва мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.

Съдържание в 1 доза от 35 гр. (1 мерит.лъж)
Протеин 23 гр
Калории 130 Kcal
Мазнини 2 гр
Въглехидрати 5 гр
от които захари 2 гр
Калий 230 мг
Натрий 125 мг

Състав:
Protein Blend, Natural and Artificial flavors, Soy Lecithin, Sodium Chloride, Acesulfame-K, Sucralose.

Начин на прием:
Смесете 1 мерителна лъжица (35 гр.)с 200 - 2500 мл. студена вода, мляко или друга напитка по ваш вкус. Приемайте 1 доза преди лягане. Допълнително може да се взимат още 1 - 2 дози между храненията и преди тренировка.

Опаковка:
0.926 kg

Bananas & Cream, Cookies & Cream, Orange Cream, Simply Vanilla, Perfect Chocolate, Strawberry Cream

Количество в 1 доза:
35 гр.

ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.

Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите