BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинВитамини, билки, здравеСтави и сухожилияAMIX Osteo Glucosamine 1000 Mg
AMIX
Osteo Glucosamine 1000 Mg
(0 отзива)
30.00лвкупи
Разфасовка
Количество
  • Подпомага здравето на ставите и хрущялите
  • Стимулира растежа на нови хрущяли
  • Подобрява подвижността и гъвкавостта на ставите
  • Намалява болките и възпаленията в ставите
  • Подпомага зарастването на рани по кожата
Osteo Glucosamine 1000 Mg
30.00лв 30.00лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

AMIX Osteo Glucosamine 1000 е продукт на базата на 100% чист глюкозамин сулфат. Глюкозамин сулфатът е важен градивен елемент на съединителната тъкан и течността в ставите, който поддържа здрави хрущяли и намалява болката в ставите.

AMIX Osteo Glucosamine 1000 стимулира еластичността на гръбначния стълб, подобрява производството на течност в ставите и помага за предотвратяване на травми.


AMIX Osteo Glucosamine 1000 поддържа здравето на ставите и хрущялите, като стимулира растежа на нови хрущяли, подобрява подвижността и гъвкавостта на ставите и намалява болките и възпаленията в следствие на прекомерно натоварване.

Глюкозаминът е аминозахарид, естествено синтезиран в организма от глюкозата. Той е комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. Глюкозаминът е градивен компонент на съединителната тъкан и околоставната течност и има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Той участва в образуването на ноктите, сухожилията, кожата, очите, костите, ставните връзки и клапите на сърцето. С напредване на възрастта, концентрацията на глюкозамин в тялото намалява, което може да доведе до различни ставно-дегенеративни заболявания, като износване на хрущяла и образуване на шипове. Натоварването върху ставите при спортисти, хора с наднормено тегло или травми, допълнително увеличава риска от развитие на артроза и ставни заболявания.

 

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1-2 капсули дневно преди хранене.

 
Опаковка:
90 капсули
 
Количество в 1 доза:
1 капсула
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.
Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите