BC SHOP | Хранителни добавки, препоръчани от най-големите специалисти в България
Търси Търси
Търси
НачалоМагазинОтслабванеПотискане на апетитаNatrol Carb Intercept, With Phase 2 Carb Controller 60caps
Natrol
Carb Intercept, With Phase 2 Carb Controller 60caps
(0 отзива)
42.99лвкупи
Разфасовка
Количество

Natrol Carb Intercept, with Phase 2 Carb Controller контролира усвояването на въглехидратите, приети с храната.

Carb Intercept, With Phase 2 Carb Controller 60caps
42.99лв 42.99лв
ДОБАВИ В ЛЮБИМИ
Описание

Natrol Carb Intercept, with Phase 2 Carb Controller контролира усвояването на въглехидратите, приети с храната.

* Помага за контрола над въглехидратите
* Помага за метаболизирането на мазнините
* Спомага за свалянето на излишните килограми
* Продукт, изключително подходящ за хора, които са на диета и искат да стопят телесни мазнини

Продуктът е необходимо да се приема, в съчетание със диетичен режим на хранене, като намаляване на калорийният прием, както и с интензивни тренировки.

Как работи Natrol, Carb Intercept, with Phase 2 Carb Controller?
Със Natrol Carb Intercept вие ще поддържате един нисковъглехидратен режим на хранене, като чрез него се контролира освояването на въглехидратите, които се намират в хляба, ов.ядки, ориза, макароните и други нишестени храни.
Като градивните тухлички на живота, въглехидратите са изключително необходима част от хранителния режим на човек както и най-важното и основно гориво на тялото и мозъка. По принцип въглехидратите се превръщат в енергия, и когато тази енергия не се изгори те се складират като мазнини в мастните депа.

Какво е решението тогава?
Всяка доза от продукта съдържа 1,000 mg - Phase 2 Carb Controller, клинично изследвана съставка, която поддиска ензима, отговорен за освояването на въглехидратите и превръщането на скорбялата в прости захари, които по нататък лесно се освояват от тялото. Тази нова и подобрена формула съдържа още Foodbound Chromium, осигуряващ 40 mcg Хром, който помага за метаболизирането на мазнините и протеините, превръщайки ги като енергия.

Можете да ядете любимите си храни без огризения на съвестта дори когато сте на диета! Но все пак, за да имате траен и ефективен резултат е необходимо да спазвате нисковъглехидратен режим на хранене, съчетано с активни спортни занимания.
 

Съдържание в 1 доза от 2 капсули:

Калций (from Dibasic Calcium Phosphate) 190 mg
Хром(from Foodbound Chromium) 40 mcg
Натрий 20 mg
Phase 2 Carb Controller Complex (White Kidney Bean Extract (Phaseolus vulgaris) Foodbound Chromium, Dibasic Calcium Phosphate) 1,000 mg
 

Други съставки:

Gelatin, silica, water, magnesium stearate. NO wheat, corn, milk, egg, soy, glutens, artificial colors or flavors, added sugar or preservatives.

 

Начин на прием:

Приемайте по 2 капсули, непосредствено преди 2 от основните въглехидратни хранения за деня. Не приемайте повече от 2 капсули дневно.

 

Опаковка:

60 капсули

 

Количество в 1 доза:

2 капсули
 

ВНИМАНИЕ:

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката.

Отзиви

Отзиви

Напиши отзив
Брандът

Подобни продукти

BODYCONSTRUCTOR в социалните мрежи

Виж Всички

СУПЕР ПРОМОЦИИ

Към промоциите