Начало Румен Спецов
Детайли за плащане
Румен Спецов УслугиМедиа Снимки Био Отзиви Статии

Румен Спецов е треньор в екипа на BodyConstructor. Той е многократен републикански шампион по Културизъм и дългогодишен треньор на редица успешни състезатели. Неговият над 20-годишен опит в спорта гарантира доказана компетентност и професионално отношение.


Чрез утвърдени методики в тренировките, храненето и суплементирането, Румен Спецов ще Ви помогне да постигнете целите си – независимо дали се стремите към това да бъдете здрави и да изглеждате по най-добрия възможен начин или още по-високо – към професионалните състезания.

 

Румен Спецов неведнъж е заявявал, че е привърженик на Heavy duty системата за трениране на Майк Менцер и FST-7 методиката на Хани Рамбонд, комбинирайки успешно високоинтензивните тренировки до отказ (Heavy Duty) с изпомпващите до крайност серии на FST-7.

 

В работата си многократният шампион и треньор винаги се води от любимото си мото – „Формата е временна, класата е вечна”, акцентирайки, че с постоянство, упоритост и желание няма невъзможни неща.

 

Като част от треньорския екип на BodyConstructor, Румен Спецов има и своя собствена рубрика „Супер Травми” в предаването „Супер Сериите”, в която представя някои от най-често срещаните контузии при силовите тренировки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Можете да се свържете с Румен тук – r.spetsov (at) bodyconstructor.com


Повече за неговите услуги, можете да научите ТУК, а неговите статии можете да прочетете ТУК.