Начало Румен Спецов Био
Детайли за плащане
Румен Спецов УслугиМедиа Снимки Био Отзиви Статии

 

 

 

Румен Спецов

 

Румен Спецов е изявен атлет в редица спортове - хандбал, лека атлетика и бойни изкуства. Той е многократен шампион по Културизъм с над 20-годишен стаж в спорта. Участва на множество турнири в България от 2004 г., където достойно се класира в челната тройка на категория до 100 кг.

 

Вицерепубликански шампион по Културизъм е през 2009 г., 2014 г. и 2015 г. Републикански шампион по Културизъм за ветерани е през 2014 г. и 2015 г. 

 

Румен Спецов е лицензиран съдия към БФКФ (Българска Федерация по Културизъм и Фитнес).

 

 

Треньорски постижения

 

Като треньор в спортен клуб “Олимпия“ - гр. Добрич, за времето от 2000 – 2009 г., подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина. Сред тях са:  

 

✔ Фикри Феим - Pепубликански шампион в категория до 70 кг по Kултуризъм за младежи до 21 години, 2005 г. и носител на медали от регионални турнири 

 

✔ Ивелина Калчева - Републиканска шампионка категория жени Културизъм, 2007 г. и многократна медалистка в други турнири

 

 Добромир Люцканов - Вицерепубликански шампион за младежи, категория до 70 кг за 2007 г.

 

 Драгомир Георгиев - Многократен републикански шампион по Културизъм, категория 70 кг, Класически културизъм до 175 см и медалист от редица турнири

 

✔ Станислав Стойков - Многократен участник и медалист от Републикански и други турнири по Културизъм, категория Класически културизъм.

 

Румен Спецов взима активно учaстие и в подготовката на републиканските шампиони и вицебалкански шампион от отбора на “Драганички тийм”Георги Новаков и Николай Николов.

 

Работи и със Захари Стоянов - Републикански шампион по Канадска борба, дясна ръка в категория 75 - 90 кг при състезателите с увреждания. В периода 2007 - 2010 г., той печели над 30 медала от национални състезания, 8 от тях - златни. Участник на световните първенства по канадска борба през 2007 и 2009 г., бронзов медалист на Европейското първенство по канадска борба през 2009 г..

           

 

Многобройни са хората, които са се доверили на Румен Спецов, на неговите знания и опит, за да променят и достигнат мечтаната физика и здравословно състояние, да повишат своята увереност, целенасоченост и вяра във възможностите си.