Начало Тони Шивачев
Детайли за плащане
Тони ШивачевУслугиМедиа Снимки Био Отзиви

 

 

 

Тони Шивачев, фитнес треньор, BodyConstructor, хранителен режим, тренировкиТони Шивачев е най-новият фитнес треньор и специалист в екипа на BodyConstructor. Той тренира от 25 години, дългогодишен състезател по културизъм е и е считан за доайен в този спорт.

 

Още от ранна възраст Тони се запалва и започва да експериментира с различни методики и диети върху себе си. През 1995 г., когато е само на 19 години, се явява на състезание и печели първата Балканска титла по културизъм за младежи. Многократен призьор е от вътрешни национални турнири по културизъм за младежи. Завършва НСА със специалност „Треньор по фитнес и културизъм’’ и спортна педагогика.

 

Спортната му кариера е последвана от пауза от състезателния културизъм. Тогава Тони започва да се занимава с кик-бокс, където също има значими постижения. Той печели титла по Кик-бокс фул контакт до 86 кг, а след това и титла по Кик-бокс лайт контакт. Борил се е и за златото на финал на професионална среща в стил К1 до 91 кг, както и в стил Лоу-кик за аматьори.

 

Въпреки успехите му и в други спортове, неговата страст остава културизмът. През 2014 г., след почти 20-годишна пауза, се явява на Турнир „Пловдив“, където се класира на трето място в категория до 90 кг. Четири месеца по-късно става Абсолютен шампион на Турнир „Августа Траяна“ в Стара Загора. Амбициите го отвеждат и до следващите победи – Абсолютен Републикански шампион и Абсолютен шампион на Турнир „Мечката“ в Бургас. През 2016 г. отново печели Републиканската титла по културизъм при мъжете в категория до 90 кг в София.

 

Привърженик е на силовите тренировки, които изграждат мускулатурата, но използва и цялото богатство от методики за постигане на конкретни цели, съобразени с клиента и неговите желания. Смята, че основното му предимство като професионалист е дългогодишният практически опит, подплатен от солидна теоретическа база, което носи успех и прогрес на клиентите.

 

 

 Тони Шивачев - част от журито в "Супер Промяна Сезон 2"

 

 

 

Тони Шивачев направи незабравимо шоу на "Държавния Шампионат по Културизъм и Фитнес 2016" и грабна титлата в категория до 90кг