Начало Тони Шивачев Био
Детайли за плащане
Тони ШивачевУслугиМедиа Снимки Био Отзиви

Тони Шивачев, фитнес треньор, BodyConstructor, хранителен режим, тренировкиПрофесия: Персонален фитнес треньор, дългогодишен състезател по културизъм

 

Образование: Треньор по фитнес и културизъм и спортна педагогика в НСА.

 

Интереси: Фитнес, културизъм, бойни спортове, суплементиране в спорта, туризъм и алпинизъм, пътувания, музика

 

Тони е най-новият фитнес треньор в екипа на BodyConstructor. Той тренира от 25 години, дългогодишен състезател е по културизъм и е считан за доайен в този спорт. От ранна ученическа възраст започва да се увлича по спорта и музиката. До 14-годишна възраст тренира плуване и футбол, а успоредно с това свири на пияно. Спортната страст обаче надделява и още на 15 години Тони се запалва по културизма.

 

Той започва да експериментира с различни методики и диети върху себе си. През 1995 г., когато е само на 19 години, се явява на състезание и печели първата Балканска титла по културизъм за младежи. Той е многократен призьор от вътрешни национални турнири по културизъм за младежи. Поради стечение на обстоятелствата Тони прави 19-годишно прекъсване на състезателната си дейност, но през целия период не спира да тренира и да следи развитието на спорта.

 

В паузата от състезателния културизъм започва да се занимава с кик-бокс и благодарение на своето желание и воля успява да спечели титла по Кик-бокс фул контакт до 86 кг, а след това и титла по Кик-бокс лайт контакт. Борил се е и за златото на финал на професионална среща в стил К1 до 91 кг, както и в стил Лоу-кик за аматьори.

 

Въпреки успехите му и в други спортове, неговата страст остава културизмът. През 2014 г., след почти 20-годишна пауза, се явява на Турнир „Пловдив“, където се класира на трето място в категория до 90 кг. Четири месеца по-късно става Абсолютен шампион на Турнир „Августа Траяна“ в Стара Загора. Амбициите го отвеждат и до следващите победи – Абсолютен Републикански шампион и Абсолютен шампион на Турнир „Мечката“ в Бургас. През 2016 г. отново печели Републиканската титла по културизъм при мъжете в категория до 90 кг в София.

 

Привърженик е на тежките и плътни тренировки, които смята за основата на изграждането на качествена и плътна мускулатура. Въпреки това винаги използва цялото богатство от разнообразни методики за постигане на конкретни цели, съобразени с клиента и неговите желания. Води се от мотото „Има ли желание, има и начин!“.

 

Тони непрекъснато разширява знанията си, следи всички иновации в спорта и суплементирането и поддържа контакт с най-добрите състезатели, с които обменя професионален опит. Смята, че основното му предимство като професионалист е дългогодишният практически опит, подплатен от солидна теоретическа база, което носи успех и прогрес на клиентите.

 

Възползвайте се от неговите услуги единствено тук в BodyConstructor, като за всяка програма ще получите безплатни консултациимотивация и съвети.

 

Вашите запитвания към него, можете да отправите тук:

t.shivachev@bodyconstructor.com

 

 Всички треньорски услуги в BodyConstructor са гаранция за качество и индивидуален подход. Ако не останете доволни от тях, ние ще ви възстановим цялата сума!