Начало Марина Декова
Детайли за плащане
Марина ДековаТренирай с менУслугиМедиа Снимки Био ОтзивиСтатии

 

 Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 7 години. За момента се е отдала изцяло на здравословния начин на живот, който цели да подобри качеството на живот и здравословното състояние на хората чрез разнообразно хранене и умерени тренировки.

 

До 2016 г. се занимава активно с бодибилдинг в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г.

 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички. Марина е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки.

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради с балансирани тренировки, правилна техника и най-вече чиста храна.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия.

 

Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

През 2017 година, Марина стартира свой собствен проект „Щастлива бременност – щастливо бебе“, в който дава съвети и демонстрира упражнения за бременни жени, като главната роля е поверена именно на нея. По време на бременността си, Марина успява да изчисти целулита и да се сдобие със сияйна и здрава кожа, благодарение на дългогодишния си опит и знанията, които постоянно надгражда.

 

Тя става вдъхновител за много бременни жени, които не знаят как да тренират и да се хранят по време на бременността си.

 

Малко по-късно, същата година, Марина става майка на първата си рожба. Оттогава насам, тя работи активно с бременни жени, кърмачки, жени, които искат да възстановят формата си след раждане. Тренировките за дамите, които преминават през този прекрасен етап от живота си, са насочени към възстановяване на тазовото дъно и диастазата.

 

Марина съдейства на своите клиенти и за изготвянето на здравословно и пълноценно меню за деца.

 

Тя не спира да се информира за най-добрите практики и иновативни методи, които да помогнат на децата да се развиват нормално, с необходимите за възрастта полезни хранителни вещества.

 

Отзиви на нейни клиенти, можете да видите ТУК, всички нейни СТАТИИ, както и да се запознаете с нейните УСЛУГИ.

 

Ако имате въпроси към Марина, тя с желание ще ви отговори на m.dekova@bodyconstructor.com

 

Можете да уговорите час на телефон: 0889 909 570

 

✔ Всички треньорски услуги в BodyConstructor са гаранция за качество и индивидуален подход. Ако не останете доволни от тях, ние ще ви възстановим цялата сума!

 


 

 

 


 

 

Марина Декова, Фитнес програми, BodyConstructor

 

Марина Декова 2016