Начало Антонио Костов
Детайли за плащане
Антонио КостовУслуги Снимки Био ОтзивиСтатии

 

Както голяма част от посветените на спорта хора, Антонио Костов припознава своето призвание от най-ранна детска възраст. Започва да се занимава с организиран футбол на 8 години, като се подвизава в юношеските формации на Спартак (Плевен) и други местни отбори. Докато учи в една от местните гимназии, ръждивата зала в съседство до неговото училище го посреща и този момент, както обикновено, променя пътя му, както става с доста от младите спортисти.

 

Минават година-две, а нарастващата мускулна маса и солидна структура изместват фокуса му към щангите, покрити с талк. Така Антонио осъзнава, че интересът му към малката фитнес зала не е просто влечение, а призвание.

 

През 2013 получава лиценз за извършване на културистична и фитнес треньорска дейност към българската федерация по културизъм и фитнес. От тогава до днес работи с клиенти с различен профил.

 

Специализира се в кондиционните и координационните тренировки и започва работа с отбора на Спартак (Плевен), състезаващ се в Националната баскетболна лига.

 

Работи също и с отбори от местната окръжна футболна група, както и с няколко индивидуално готвещи се състезатели по бокс и баскетбол.

 

Води групи по детски пилатес и детски координационни тренировки с деца на възраст от 5 до 12 години, също и раздвижващи и вработващи тренировки за възрастни хора.

 

Въпреки натрупания опит като кондиционен треньор, той не обръща гръб на треньорския си стаж с бодибилдинг насоченост и ежедневно работи с клиенти във фитнеса.

 

Привърженик на тезата, че хората на двадесет и първи век имат визията, познанията и условията да отхвърлят така насадената ни немарливост към тялото и здравето като схващане.

 

"ИДЕЯТА, КОЯТО НИ БЕШЕ НАСАДЕНА, ЧЕ ЗДРАВОСЛОВНИЯТ ЖИВОТ Е ЛУКС И МАЛЦИНА МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ, Е ПАГУБНА ЗА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ И СЕГА НИЕ ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ТОЗИ ПАРАДОКС! ЗДРАВЕТО Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ, А НЕ ВЪПРОС НА ИЗБОР!"

 

Антонио Костов е застъпник на идеята, че приложението на психологията в спортната подготовка е най-подценяваният ѝ аспект и е потенциален източник на грандиозни резултати.

 

Свържете се с Антонио Костов на a.kostov@bodyconstructor.com.