Начало

 


 
Треньорите на BodyConstructor
 
... или иначе казано, кои седят в основата на Най-успешната онлайн платформа за Онлайн фитнес услуги в България!

Ние от BodyConstructor избрахме само:
 
✔ Топ Специалисти с дългогодишен опит с клиенти
✔ Спортисти с практически опит и успехи на сцената
 
Над 2000 човека промениха себе си, благодарение на фитнес програмите и консултациите от BodyConstructor. Ако имате цели и желание да промените визията си, нашите Треньори ще Ви покажат пътя! Те ще изготвят програмата, от която имате нужда и ще Ви консултират безплатно до достигане на Вашите цели! Освен това ще получите и специални намаления при пазаруване в онлайн магазина на BodyConstructor.
 
*  Всички програми и услуги в BodyConstructor са гаранция за качество и индивидуален подход! Ако останете недоволни от услугите, ние ще ви възстановим цялата сума!
 
Ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите на admin@bodyconstructor.com

 


 

Тони Шивачев, фитнес треньор, BodyConstructor, хранителен режим, тренировки


В BodyConstructor: Персонален фитнес треньор, Автор

Образование: Треньор по фитнес и културизъм и спортна педагогика в НСА.

Интереси: Фитнес, културизъм, бойни спортове, суплементиране в спорта, туризъм и алпинизъм, пътувания, музика

 

Тони е най-новият фитнес треньор в екипа на BodyConstructor. Той тренира от 25 години, дългогодишен състезател е по културизъм и е считан за доайен в този спорт. От ранна ученическа възраст започва да се увлича по спорта и музиката. До 14-годишна възраст тренира плуване и футбол, а успоредно с това свири на пиано. Спортната страст обаче надделява и още на 15 години Тони се запалва по културизма.

През 1995 г., когато е само на 19 години, се явява на състезание и печели първата Балканска титла по културизъм за младежи. Той е многократен призьор от вътрешни национални турнири по културизъм за младежи. През 2014 г., след почти 20-годишна пауза, се явява на Турнир „Пловдив“, където се класира на трето място в категория до 90 кг. Четири месеца по-късно става Абсолютен шампион на Турнир „Августа Траяна“ в Стара Загора. Амбициите го отвеждат и до следващите победи – Абсолютен Републикански шампион и Абсолютен шампион на Турнир „Мечката“ в Бургас. През 2016 г. отново печели Републиканската титла по културизъм при мъжете в категория до 90 кг в София.

Печелил е златната титла по Кик-бокс фул контакт до 86 кг, а след това и титла по Кик-бокс лайт контакт. Борил се е и за златото на финал на професионална среща в стил К1 до 91 кг, както и в стил Лоу-кик за аматьори.

Привърженик е на тежките и плътни тренировки, които смята за основата на изграждането на качествена и плътна мускулатура. Въпреки това винаги използва цялото богатство от разнообразни методики за постигане на конкретни цели, съобразени с клиента и неговите желания. Води се от мотото „Има ли желание, има и начин!“.

Тук можете да научите повече за неговите услуги.

Всички статии на Тони можете да прочетете тук. 

 


 
 
Пламен Христов

Професия: Персонален треньор, автор, преподавател във Фитнес академия „България“, състезател по класически културизъм

 

Образование: Треньор по футбол и преподавател по физическо възпитание от НСА, Магистър по бизнес администрация  от НБУ

 

Интереси: Фитнес, философия на двигателната активност, футбол, лов, риболов, музика, кино, пътувания

 

Той има повече от двадесет и пет години опит във фитнес залите и изготвянето на хранителни режими. От 7-годишен не е спирал да тренира и да експериментира със своето тяло и различни тренировъчни практики. Той започва да изпробва различни видове спорт - баскетбол, футбол, карате, лека атлетика, борба и др., като същевременно съчетава еднакво отговорно тренировките с ученето. Футболът е неговата най-голяма страст, но претърпява сериозна контузия и това го отказва от този спорт.

 

Завършва в Националната спортна академия и по това време се запалва по фитнеса и започва да тренира активно. След това записва магистратура „Бизнес икономика“ в Нов български университет и съчетава ученето с работа и тренировки, като по това време негов треньор е Янислав Тачев – отличен наш културист и многократен шампион. Тогава започва да спазва първите си хранителни режими, целенасочени тренировки и се отдава на спорта. Тренира заедно с Милена Тевилова – неколкократен шампион по културизъм, и решава да поеме към състезателния бодибилдинг. Преминаването през този период събужда в Пламен интереса към същността на тренирането, биологичните и физиологичните закони, на които се основават силовите тренировки и телесното развитие.

 

В сферата на бодибилдинга Пламен печели няколко шампионски титли. През 2012 г., 2013 г., 2014 г. и 2015 г. той става шампион на България по класически културизъм мастър категория оупън. През 2013 г. става вицешампион на страната по класически културизъм в категория до 175 см, а през 2014 г. и 2015 г. вече е шампион в същата категория. Три пъти е финалист на световни първенства - 6-то място в Унгария през 2012 г., 4-то място в Мексико през 2014 г. и отново 4-то място в Салвадор през 2015 г. Пламен Христов е „Майстор на спорта по културизъм и фитнес“

 

„Тренирането не е акт, тренирането е път с начало и без край... Път, който иска да бъде извървявян днес, утре, всеки ден, отново и отново, от хора със сърца и дух“.  

 

Тук можете да научите повече за неговите услуги.

 

Всички статии на Пламен Христов можете да прочетете тук

 


 

Марина Декова

 

Марина Декова

 

В BodyConstructorАвтор, Треньор, Спортист

 

Професия: Персонален треньор, Състезател по Културизъм в категория "Бикини фитнес", Автор на публикации

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки, Натуропатия

 

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 6 години. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател в категория "Бикини фитнес". През 2014-2015 г. се състезава в категория "Бодифитнес", където е бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014 г. 

През 2016 г. сменя категорията и излиза в „Бикини фитнес“, където на частен турнир печели сребърен медал, а на Турнир Пловдив става 4-та от общо 18 участнички.

Марина Декова е и личен треньор на няколко "Бикини фитнес" състезателки. 

 

Любител е на силовите спортове и бивш състезател по кросфит. На мнение е, че здрава и пропорционална физика се гради със силови упражнения и правилна техника. Фен е на здравословното хранене и твърди, че релефно и оформено тяло се постига с чисто и прецизно хранене.

 

Марина Декова се е занимавала активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните няколко години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

 

Тя не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

 

Тук можете да прочетете нейните статии за BodyConstructor.

или да следите нейния Дневник тук.

 

  


 

Кирил Танев

 

Кирил Танев

Професия: Фитнес инструктор, Състезател в категория "Мъжка физика", Предприемач

 

Интереси: Фитнес, Културизъм, Суплементиране, Функционални тренировки

 

Кирил Танев e с над 10-годишен стаж в сферата на кондиционните тренировки и фитнеса. През всичките тези години той усилено и задълбочено чете професионални материали и научни източници, като комбинира този подход с постоянна практическа експериментация върху себе си и хората, които тренира.

 

Работи с Илияна Илиева Костова - бронзов медалист в категория"Бикини Фитнес"  2012 г., която участва на Световно първенство същата година. Работи и с Пламен Желев - бронзов медалист от републиканско първенство и вице балкански шампион в категория "Мъжка Физика". Последният страхотен резултат постига заедно с Линда Робертович (треньор и консултант в BodyConstructor), която се класира втора в състезанието "WBFF Fitness Diva" в Дания през 2014г!

 

Самият Кирил Танев от около година се готви и състезава в новата дисциплина "Мъжка Физика" , доказвайки, че е не само добър теоретик, но и практик в тази област.

 

Тук можете да научите повече за неговите услуги.

 

Всички статии на Кирил Танев можете да прочетете тук

 


 

 

Румен Спецов

 Румен Спецов

Румен Спецов е многократен републикански шампион по Културизъм и дългогодишен треньор на редица успешни състезатели. Неговият над 20-годишен опит в спорта гарантира доказана компетентност и професионално отношение.


Чрез утвърдени методики в тренировките, храненето и суплементирането, Румен Спецов ще Ви помогне да постигнете целите си – независимо дали се стремите към това да бъдете здрави и да изглеждате по най-добрия възможен начин или още по-високо – към професионалните състезания.

 

Румен Спецов неведнъж е заявявал, че е привърженик на Heavy duty системата за трениране на Майк Менцер и FST-7 методиката на Хани Рамбонд, комбинирайки успешно високоинтензивните тренировки до отказ (Heavy Duty) с изпомпващите до крайност серии на FST-7.

 

В работата си многократният шампион и треньор винаги се води от любимото си мото – „Формата е временна, класата е вечна”, акцентирайки, че с постоянство, упоритост и желание няма невъзможни неща.

 

Като част от треньорския екип на BodyConstructor, Румен Спецов има и своя собствена рубрика „Супер Травми” в предаването „Супер Сериите”, в която представя някои от най-често срещаните контузии при силовите тренировки.


Повече за неговите услуги, можете да научите ТУК, а неговите статии можете да прочетете ТУК.

 


 

 

 

Василена Василева

 

Василена Василева, треньор, BodyConstructorВасилена е икономист по професия. Във фитнес залата я вкарва желанието да изхвърли стреса, натрупан от работата в корпоративния свят. В нея се събужда желанието да се яви на състезание в категория "Бикини фитнес" и това я мотивира да бъде постоянна и отдадена на този спорт.

 

Василена е типичен пример как с желание, отдаденост и най-вече с правилна организация на времето могат да се съчетаят двуразови тренировки, 8-часов работен ден и социален живот. Тя започва своята състезателна кариера с мисълта: "Това е нещо което зависи от мен, не е нужно да чакам някой да вземе решение или да се гласуват структурни промени, за да се оптимизира работния процес. Тук зависи само от мен и моята отдаденост”. Не след дълго Василена напуска корпоративния свят и се отдава на тренировките, като нейната най-голяма цел е да мотивира и научи повече хора да спортуват и да вярват в себе си, че могат.


В процеса на работа с много клиенти в различни спортни среди, Василена с подкрепата на съпруга си и BodyConstructor създаде линия дамски и мъжки спортни дрехи #GoHard, изцяло насочени към нуждите както на професионалните спортисти, така и към хората, които искат да поддържат здрав тонус.

 

„Бъди по-добра версия на себе си! Обичай тялото си с мен – Василена”

 

Повече за нейните услуги, можете да научите ТУК, а нейните статии можете да прочетете ТУК.