Начало Василена Василева
Детайли за плащане
Василена Василева Услуги Снимки Био Отзиви

 

Василена Василева, треньор, BodyConstructorВасилена е икономист по професия. Във фитнес залата я вкарва желанието да изхвърли стреса, натрупан от работата в корпоративния свят. В нея се събужда желанието да се яви на състезание в категория "Бикини фитнес" и това я мотивира да бъде постоянна и отдадена на този спорт.

 

Василена е типичен пример как с желание, отдаденост и най-вече с правилна организация на времето могат да се съчетаят двуразови тренировки, 8-часов работен ден и социален живот. Тя започва своята състезателна кариера с мисълта: "Това е нещо което зависи от мен, не е нужно да чакам някой да вземе решение или да се гласуват структурни промени, за да се оптимизира работния процес. Тук зависи само от мен и моята отдаденост”. Не след дълго Василена напуска корпоративния свят и се отдава на тренировките, като нейната най-голяма цел е да мотивира и научи повече хора да спортуват и да вярват в себе си, че могат.


В процеса на работа с много клиенти в различни спортни среди, Василена, с подкрепата на съпруга си и BodyConstructor, създаде линия дамски и мъжки спортни дрехи #GoHard, изцяло насочени към нуждите както на професионалните спортисти, така и към хората, които искат да поддържат здрав тонус.

 

„Бъди по-добра версия на себе си! Обичай тялото си с мен – Василена”