Начало Видео Супер СериитеСезон 3Супер Сериите С03 Еп14 - Класически мускули от Световна класа с Пламен Христов

Супер Сериите С03 Еп14 - Класически мускули от Световна класа с Пламен Христов

➨ Една страхотна детайлна тренировка за рамена с неколкократния шампион по Класически културизъм - Пламен Христов! Ще си поговорим и за неговата суплементация, хранене и цялостна философия за спорта!

 


В днешния епизод на единственото фитнес предаване у нас – "Супер Сериите" на BodyConstructor ще видите:
➨ Един от нашите най-добри състезатели по културизъм през последните години- неколкократния шампион по Класически културизъмПламен Христов. Освен, че завоюва 4-то място на световното преди броени дни, той е и професионален фитнес треньор. С него ще направим една цялостна тренировка за рамена и ще говорим в детайли за неговото хранене, суплементация, възстановяване и философия
➨ Накрая на предаването в нашите специализирани рубрики ще видите и най-масовите грешки и начините за тяхното коригиране при най-популярното движение - вдигане от лег с нашия треньор Марина Декова.

 

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на BC Media и BodyConstructor!

 

Абонирайте се за нашия YouTube канал и Facebook фен страницата ни, за да не изпускате нито един от епизодите!

Приятно Гледане!

 


Пламен Христов, гост в Супер Сериите Сезон 3

 

Пламен Христов, гост в Супер Сериите Сезон 3

 

Пламен Христов, гост в Супер Сериите Сезон 3

 


 Коментари на потребителите

Aleksandar Mihalev
22-12-2015
Според мен трябва да се отбележи и заключването на лактите като грешка при вдигане от лег.
Орлин Кънчев
16-12-2015
Благодаря за показването на грешките при лежанката. Ако някой знае името на mix-a по време на финалните надписи ще съм благодарен да го сподели.
Снайпера ™
15-12-2015
много голям бате Пламен
Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на BodyConstructor (www.bodyconstructor.com) със съдействието на продуцентска къща BC MEDIA

Харесайте нашата Facebook фен страница и ни последвайте в YouTube да не изпускате нито един от епизодите!

 

Приятно Гледане!

 


 

1 2 3 4 »
1 2 3 4 »


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Стоян Николов
Нямам думи да опиша впечетленията ми от Кирил Танев, когато поръчвах режима бях скептично настроен, но след 2 месеца и полвина съм го препоръчал на всички мои приятели и аз съм сигурен, че ще прибягна отново към него съвсем скоро след като завърша сегашния ми режим.
Той има неоспорими познания, това виждам от резултатите ми, изключително отношение вече трети месец.
Който иска промяна и е готов да работи здраво, нека му пише, аз ви гарантирам, че няма да съжелява.


Треньор : Марина Декова
Габриела Боева
Доволна съм от постигнатите резултати и от отношението на Марина. Беше ми трудно с хранителния режим, понеже все бях гладна и не го спазвах на 100%, но въпреки това се чувствам добре. Бих използвала отново нейните услуги за напред.
След


Треньор : Кирил Танев
Aleksandar Stoyanov
Здравейте, казвам се Александър, на 25 години и това са резултатите ми постигнати с помощта на Кирил Танев. На снимките се вижда резултатът след съвмесната ни работа - загуба на 14 кг мазнини с минимална загуба на мускулна маса, 17см в талията - за период от 5 месеца. В момента се чувствам перфектно и съм много доволен от постигнатата форма.

Първоначално бях много скептичен дали да прибегна към помощта на професионален трениьор, но покрай мой колега, който също се е доверил на Кирил, си поръчах комплексна програма. Първоначално ми беше трудно да следвам написания хранителен и тренировъчен режим, но в последствие това стана част от ежедневието ми и не представляваше никакъв проблем. Първите резултати дойдоха след много кратко време.

В момента следва да направя период на задържане и след това продължавам с покачване на чиста мускулна маса.

Определено препоръчвам услугите на Кирил Танев на всеки, който иска да промени визията си.
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев