Начало Видео Супер СериитеСезон 3Супер + 14 - Какво е въглехидратна ротация и как да я направим с Румен Спецов

Супер + 14 - Какво е въглехидратна ротация и как да я направим с Румен Спецов

➨ с Румен Спецов ще говорим за въглехидратна ротация и кога се използва, Как да я направим оптимално и как да изчислим базовата дневна калорийна нужда и каква пропорция от нея да бъдат въглехидратите?

 


 

В Епизод 14 от кратката поредица на "Супер Сериите" на BodyConstructor с Румен Спецов ще говорим за:

 Какво е въглехидратна ротация и кога се използва?
 Как да я направим оптимално?
 Как да изчислим базовата си дневна калорийна нужда и каква пропорция от нея да бъдат въглехидратите?

 

Не забравяйте да се абонирате за нашата фен страница във Facebook, за да не изпускате нито един от епизодите!

 

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнессилови спортовездравословно храненесуплементиране и мотивация в България! Един проект на BC Media и BodyConstructor.


Румен Спецов - гост в Супер Сериите на BodyConstructor

 

Румен Спецов - гост в Супер Сериите на BodyConstructor

 

Румен Спецов - гост в Супер Сериите на BodyConstructor

 

Румен Спецов - гост в Супер Сериите на BodyConstructor

 

Румен Спецов - гост в Супер Сериите на BodyConstructor

 


 Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на BodyConstructor (www.bodyconstructor.com) със съдействието на продуцентска къща BC MEDIA

Харесайте нашата Facebook фен страница и ни последвайте в YouTube да не изпускате нито един от епизодите!

 

Приятно Гледане!

 


 

1 2 3 4 »
1 2 3 4 »


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Милена Иванова
Здравейте!След много лутане в различни тренировъчни и хранителни режими, реших да се обърна за помощ към Кирил Танев! Преди 3 месеца започнахме съвместната си работа и съм изключително доволна от постигнатите резултати.След множество въпроси, той ми изготви програма, съобразена с целите ми. Винаги беше на разположение за въпросите, които задавах, каквито и да бяха те. Благодарна съм му за отзивчивостта и професионализма. С негова помощ постигнах това, което се опитвам през последните 5 години. Бих посъветвала всеки, който реши да тренира , да потърси специалист като него!


Треньор : Кирил Танев
Nikolas Kostadinov
С Кирил Танев започнах да работя от м. януари 2015 г. по препоръка на мой приятел. Доверих му се изцяло и доверието ми беше оправдано. За времето, което работих с него - 3 месеца, постигнах целта си, качих 7 кг мм. Винаги когато съм го търсил ми е отговарял и ме е съветвал. Много съм доволен и го препоръчвам.


Треньор : Марина Декова
Neli Krasimirova
Здравейте, мили хора, които искате да направите нещо хубаво за себе си :) От повече от 2 години се опитвам да постигна това, което успях да постигна за 2 месеца и половина, благодарение на комплексната програма, която ми изготви Марина. Преди това съм спазвала основно НВД и не се чувствах добре физически, имах здравословни проблеми и резултатите не бяха трайни. Сега се чувствам страхотно и имам енергия да постигна много повече! Благодарна съм на Марина за съветите и мотивацията и се надявам повече хора да се чувстват добре със себе си и да вярват в способностите на тялото си! :)
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев