Начало Видео Супер СериитеСезон 3Супер Сериите Сезон 3 Епизод 16 - ФИНАЛЪТ!

Супер Сериите Сезон 3 Епизод 16 - ФИНАЛЪТ!

"Супер СериитеСезон 3 - Краят на едно страхотно преживяване! Сезон 3 приключва, но скоро започва нещо още по-интересно. Преди това обаче, ще видите един уникален последен епизод, какъвто не сме правили до този момент!

 

 


"Супер Сериите" Сезон 3 Епизод 16 - Краят на едно страхотно преживяване за всички нас! Сезон 3 приключва, но скоро започва нещо още по-интересно.

 

Преди това обаче, ще видите един уникален последен епизод, какъвто не сме правили до този момент:

➨ В него 15 госта ще отговорят на 10 изключително важни въпроса в една страхотна БЛИЦ сесия
➨ А преди това ще видите финала на специализираните рубрики, в които Кирил Танев ще ви покаже един много добър продукт с Цитрулин Малат, а Марина Декова ще ви покаже кои са основните грешки при Нападите и начините за тяхното преодоляване!

 

Това бяха "Супер Сериите Сезон 3". Благодарим на всички вас - нашите фенове и зрители, на всички партньори и целия екип на предаването и сайта BodyConstructor! Очаквайте идната пролет един нов страхотен видео-формат, в който всички вие ще можете да участвате!

 


 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 

Супер Сериите Сезон 3 - Единственото фитнес предаване у нас!

 


 Коментари на потребителите

Петър Василев
12-01-2016
Какво му липсва на Bodyconstructor - Цецо Каркаланов. Липсва възможността за диалог с хората от предаването, такава каквато беше!
Като цяло виждам, че сте променили целевата аудитория и искате да се харесате на по-голяма маса от хора.
Хората обаче трябва да знаят, че нещо популярно и масово е винаги за сметка на неговото качество - точно такъв е и случаят с Bodyconstructor, като съм сигурен че заради това се махна Цецо.
Във всеки случай не тая лоши чувства към хората от проекта Bodyconstructor, но за мен в началото бяхте много по-добри.
Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

"Супер Сериите" е Първото професионално предаване за фитнес, силови спортове, здравословно хранене, суплементиране и мотивация в България! Един проект на BodyConstructor (www.bodyconstructor.com) със съдействието на продуцентска къща BC MEDIA

Харесайте нашата Facebook фен страница и ни последвайте в YouTube да не изпускате нито един от епизодите!

 

Приятно Гледане!

 


 

1 2 3 4 »
1 2 3 4 »


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Милена Иванова
Здравейте!След много лутане в различни тренировъчни и хранителни режими, реших да се обърна за помощ към Кирил Танев! Преди 3 месеца започнахме съвместната си работа и съм изключително доволна от постигнатите резултати.След множество въпроси, той ми изготви програма, съобразена с целите ми. Винаги беше на разположение за въпросите, които задавах, каквито и да бяха те. Благодарна съм му за отзивчивостта и професионализма. С негова помощ постигнах това, което се опитвам през последните 5 години. Бих посъветвала всеки, който реши да тренира , да потърси специалист като него!


Треньор : Марина Декова
Стойчо Стойчев
Свързах се с Марина в началото на ноември 2015 г. Целта ми беше да покача възможно най-чиста мускулна маса. От тогава до сега съм поръчал два абонамента и това, което постигнах в рамките на тези 6 месеца ме кара да се гордея и да се амбицирам още повече. Успях да кача 5 килограма, обиколките на ръцете и гърдите ми порастнаха с 5-6 сантиметра, като същевременно успях да стегна и поприбера малко корема и бедрата. Марина е много отзивчива и винаги се съобразяваше с мнението и желанията ми, като неколкократно променяше храненето или тренировките или и двете, така че прогресът да не спира. Мога да кажа, че получих от нея една изключителна основа, която смятам да продължавам да развивам и занапред!
Радвам се, че те познавам и ти благодаря за всичко!
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Ivelin Stamov
С Кирил работим вече от доста време, това е резултата от последния период на изчистване. Този път успях да сваля 5 кг, като запазихме изградената мускулна маса, обемите в горната част бяха запазени. След това изчистване ще започнем отново покачване, като целта ще бъде да се качи максимално чиста маса :)
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев