Начало Видео Предавания НА ЖИВОСезон 1Super Webcast 1.1&1.2 със Станислав Събев - Професия онлайн треньор

Super Webcast 1.1&1.2 със Станислав Събев - Професия онлайн треньор

Началото на един нов проект - това е Super Webcast-а със Станислав Събев! Какво е това "Онлайн треньор" и как да познаем кой треньор наистина може да ни бъде полезен и да ни помогне по пътя към нашите цели?

 


 

Това е началото на новият пилотен мини-проект на BodyConstructor! Стартираме Super Webcast със Станислав Събев (кой е той, можете да прочетете ТУК- най-новият треньор в платформата на BodyConstructor. С него ще си говорим за:
- Какво е това ОНЛАЙН Треньор?
- Каква е разлката между Треньор и Coach?
- Пътят на Станислав към Online coaching-a в USA
- Какви са неговите подходи и начини на работа?

- Какво е нивото на начинаещите треньори у нас?

- Защо повечето начинаещи не задават правилните въпроси?
- Какви основни грешки допускат повечето начинаещи при избора си на треньор?
- Необходимо ли е да имаме онлайн треньор, ако не можем да си позволим персонален треньор и още много!

 

Super Webcast 1.0 е пилотен проект по време на "Супер Сериите" в почивка! Очаквайте много скоро следващият голям проект на BodyConstructor и "на вашя интернет"!

 

BodyConstructor е най-бързоразвиващият се сайт за фитнес, здравословен начин на живот и силови спортове у нас!

 


 

Super Webcast-a на BodyConstructor и Станислав Събев

 

Super Webcast-a на BodyConstructor и Станислав Събев

 

Super Webcast-a на BodyConstructor и Станислав Събев

 


 Коментари на потребителите

Mario Zahariev
06-02-2016
Това което забелязах и най-много ми хареса още в супер сериите е ДИРЕКТНИТЕ МУ изказвания за невежите(аз бих ги нарекъл ограничените) може да са заядливи,но според мене това е правилния подход.Нещата имат нужда да се казват направо.
Georgi Yabanozov
20-01-2016
Много точно и обобщено изказване, поздравления!! Абсолютно съм за индивидуалният подход на база личен живот,познания и опит на клиента а не copy/paste на програмки от някоя книга както се случва много често. Браво на Станислав че доста детайлно очерта основните аспекти,реалности и пътища по които всеки трябва да върви в зависимост от целите си. Всеки трябва да си отговори на всички тези въпроси които той постави и още по-важно както и той самият каза, да чуе отговорите,а той даде доста отговори на основни въпроси.Много е верен и факта че човек се проваля, а не нещо друго, тук е напълно прав.Същото мнение се споделя и от други големи имена в културизма като Кай Грийн например, който казва че много хора знаят как да се хранят и да тренират,но малко хора успяват да го спазват този режим.Затова съм съгласен със Станислав че трябва да вярваме в себе си и да сме целеустремени за да се получават нещата.Още веднъж Браво!!!
Методи Тупавичаров
19-01-2016
Нямам думи, просто ще кажа Евала. Станислав говори самата истина, точно това, което трябва да бъде казано. Успех занапред и продължавайте в същия дух. По-здрави !!! :)
Иван Иванов
19-01-2016
Браво! Ето това е нещо :)


Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Юлия Шишкова
Здравейте,
Искам да споделя, че Марина е един прекрасен професионалист. Аз съм повече от доволна от резултатите, които постигнах, благодарение на нея. Препоръчвам на всички, които искат да изглеждат и да се чувстват добре с тялото си, да се доверят на МАРИНА ДЕКОВА.
МАРИНА, ТИ СИ ПРЕКРАСНА!
СНИМКИТЕ, ОСТАВЯМ ТЯ ДА ПУБЛИКУВА.


Треньор : Марина Декова
Stela Doncheva
Благодаря за всичко което направи за мен през изминалите месеци! Пътят ни не беше най-лесният, но определено успях да надмина и най-смелите си мечти и желания. Оттук нататък продължаваме нагоре и напред.
В днешно време да попаднеш на Човек е трудно, казвам човек не само треньор, защото за да се довериш на някого с живота си изисква време, а и не всеки го заслужава. Марина освен Треньор е и Човек и Приятел. Неща които са толкова ценни, а все по - рядко се търсят и хората им обръщат внимание. Малко се разсейвам, но подвластна на толкова хубави емоции е малко трудно да събера всичко в няколко реда и да кажа колко много е направила Маринка за мен!
В началото всичко тръгна от желанието ми да изглеждам по-добре, но сама в продължения на 3 години не успях да харесам отражението в огледалото въпреки диети, тренировки, курсове, статии, не успях да намеря точната комбинация. Това ме накара да потърся човек, който да ми сритва задника и от когото да имам респект, някой който ще очаква резултати без извинения, защо ги няма. Бях мотивирана от промяната на една от клиентите на Марина и реших да пробвам.
Писах и с идея, че желая визия на бикини състезател, но тогава това беше по скоро ориентир и дори аз не бях сигурна, че искам това да се превърне в начин на живот за мен и в сфера в която искам да се развивам и да бъда Най-добрата :)
Когато ми поиска снимки аз и пратих с думите "срам, не срам, пращам" помислих си, че като ги види ще се откаже от мен. Но тук започна всичко. Не след дълго в ръцете ми се намираше първият хранителен и тренировъчен режим.
Имаше трудности докато превъзпитам всичко в мен и най-вече мисленето си. Но Марина беше насреща при всеки един проблем и ми помагаше да изляза от всяка една дупка бързо и с още повече сили. Процесът на превъзпитание е най - труден, но обмислйки какво всъщност искаш, нещата стават лесни. Последните три месеца, направо се взривихме, искахме максимално да подобрим и оформим това което се показа под килограмите свалена сланина хаха.
Успяхме- търпение, воля, постоянство и упорита работа. От януари месец не бях починала, 4 дни силово 1 кардио и завъртане: не съм мрънкала, влюбвах се. Влюбвах се в това което виждам в огледалото, в процеса и в начина по които се чувствствах.
Бях в очакване на последните 2 седмици толкова дълго време, че обръщайки се назад не мога да повярвам какво направихме за толкова малко време.
10 дни.. тук Марина беше неотлъчно до мен и ако изминалите месеци са 50% от подготовката, то последната седмица и дните преди състезанието са останалите 50%.
Доста гадно беше пиенето на водата, но Марина по цял ден не ме оставяше, гадничка работа си е.
Зад сцената ето там, тя правеше невъзможното.. тук показа отново колко невероятна е. В най-важните моменти тя ме окуражаваше и ми даваше фъстъчено масло..

п.с. На моменти исках да се предам, да избера по-лесен варянт,но Марина дори и аз да се бях отказала от себе си тя не беше, а продължаваше да ме окуражава и да ми повтаря че мога .. Аз само се вслушвах в думите и и продължавах, борех се за още едно повторение преборвах още един ужасен ден и всичко идваше по мястото си. Нищо не би било възможно без Марина, може би щях да съм на същото положение като преди 7 месеца да пазя диета 2-3 седмици в най-добрия случай месец и след това да се нахвърля върху храната.
Човек се учи докато е жив и всяко едно пътуване го кара да израсте. Моето пътуване към сцената беше път осеян с трудности, но също така сега събирайки плодовете от постигнатия труд, осъзнавам още колко много съм израснала в духовно.

Резултатите са налице.
Надхърлих всичките си мечти.
Благодарностите са хиляди за Марина. И не бих могла да опиша всичко което чуствам.
Мисля, че снимките показват ясно какво направихме и какъв професионалист е Марина.
Желанието за промяна трябва да идва от нас самите, но не по-малко важно е да намерим Човек, който да ни покаже този път и заедно да го извървим.
БЛАГОДАРЯ ТИ!
След


Треньор : Марина Декова
Атанас Атанасов
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Главната ми цел беше да изгоря малко мазнини.
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Да. Определено.
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Не сме комуникирали, така че няма как да кажа дали съм доволен или не.
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Ако отговорът на горния въпрос е НЕ, защо?

Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем

ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
4 - много съм доволен