Начало Видео Предавания НА ЖИВОСезон 1Super Webcast 1.4 със Станислав Събев - Всичко за fat-burning кардиото!

Super Webcast 1.4 със Станислав Събев - Всичко за fat-burning кардиото!

Каква е разликата между кардиото при натурално и ненатурално трениращи, защо повечето професионални билдъри стигат до екстремности, извършвайки по 2-3 часа кардио на ден и още много в новия епизод от поредицата!

 Това е новият пилотен мини-проект на BodyConstructor! Стартираме Super Webcast със Станислав Събев (кой е той, можете да прочетете ТУК) - най-новият треньор в платформата на BodyConstructor. С него в е епизод 1.4 ще си говорим за Кардиото и по-точно:
 

- Каква е разликата между кардиото при натурално-трениращи и при такива, употребяващи анаболни препарати?
- Защо повечето професионални билдъри стигат до екстремности, извършвайки по 2-3 часа кардио на ден?
- В кои ситуации подкожните мазнини са предпочитаният източник за енергия на тялото?
- Коя е по-ефективната и доказана форма на кардиото с цел изгаряне на мазнини?
- Коя форма на кардиото е по-здравословна?

- Защо "бащата" на "Тичането в парка" почива на 53-годишна възраст?

 

Super Webcast 1.0 е пилотен проект по време на "Супер Сериите" в почивка! Очаквайте много скоро следващият голям проект на BodyConstructor и "на вашя интернет"!

 

BodyConstructor е най-бързоразвиващият се сайт за фитнес, здравословен начин на живот и силови спортове у нас!

 


Станислав Събев - фитнес програми, диети и тренировки от BodyConstructor

 

Станислав Събев - фитнес програми, диети и тренировки от BodyConstructor

 


 Коментари на потребителите

Иван Иванов
08-02-2016
Невероятно съм щастлив, че започна този уебкаст. С такова нетърпение го чакам, че просто не мога да опиша. Невероятно качествена информация, която липсваше. Благодаря
Mario Zahariev
06-02-2016
Напълно съм съгласен с миналия коментар.Едни разговори по скайп в който се казват директно и обосновано нещата са къде къде по-значими от каненето на разни културисти или друг тип спортисти представящи своя начин на трениране и хранене а дори не знаещи как работи а го правят защото просто им е зададен от треньори.В този проект се разкриват наистина завидни знания от страна на Станислав.Друг плус за мен е,че няма излишно рекламиране и натрапване на партньорски продукти. Рубрикатата на СС за ревю на продукти се превърна в пробутване на партньорски продукти чийто ефект и произход са ясни.
Simeon Simeonov
06-02-2016
Който иска достоверни, работещи и обосновани знания предоставени по възможно най-достъпния начин ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Уебкаста за мен е по-интересен дори от суперсериите.


Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Атанас Атанасов
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Главната ми цел беше да изгоря малко мазнини.
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Да. Определено.
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Не сме комуникирали, така че няма как да кажа дали съм доволен или не.
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Ако отговорът на горния въпрос е НЕ, защо?

Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем

ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
4 - много съм доволен


Треньор : Марина Декова
Моника Велкова
И от мен едно огромно благодаря на Маринка! Разликата в това как се чувстваш докато ходиш по плажа е не само килограми надолу, но и повишаване на самочувствието.Макар и това да е съвсем началото на комплексната програма, макар и спънките,за около 2 месеца постигнах този резултат и не мисля да спирам. Общо килограмите са 8 надолу, а чувството е неописуемо. Маринка беше толкова коректна, изпрати ми програмата в рамките на 2,3 дни, разпита ме подрбно за всичко, съобрази програмата с ежедневието ми и много ми помогна.
Уникален човек е и има супер подход към всеки. Благодарности!
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Tatyana Atanasova
Безкрайно съм щастлива, че съдбата ме срещна с Марина!Не живея в България от 2012 г и натрупах за 3 г над 10 кг. В България ходех на фитнес, ограничавах храненето, а тук от стрес, от изобилието на сладкиши и вредни храни и неправилното хранене,обездвижването заприличах на лоена топка и направо се задъхвах дори при качване по стълби. Просто бях отчаяна на моменти карах на салати на леки храни, после пак започвах с бисквити, шоколади, сладоледи, кремове и какво ли не - захар, захар и пак захар. В началото на тази година откриха фитнес до нас и започнах да ходя , но хаотично и пак си ядях вредните неща и вечер се тъпчех и просто бях отчаяна напълно- с огромен корем,целулит. А и не вярвах, че на 44 години мога пак да вляза във форма , някак се оправдавах с годините.
Марина ми беше препоръчана от нейна клиентка, която тренира с нея и спазва режима й и аз бях свидетел какви резултати е постигнала(беше ни на гости в Лондон)и реших, че повече така не мога да продължавам!!!! Веднага писах на Марина , споделих й начина си на живот, проблеми с храносмилателната система , обсъдихме какво мога да ям, какво не мога и т.н. Много бързо получих програмата и съветите й (в началото на септември) и към днешна дата- декември мога да споделя, че благодарение на нея за 3 месеца съм свалила 10 кг (бях 82 почти сега съм 72кг)вече и продължавам напред. Талия от 87-77см , ханш от 114-107см и т.н. Имало е периоди да не мога напълно да спазвам всичко , но въпреки това имам невероятни резултати и се чувствам прекрасно- енергична, по-лека и по -стегната. Имам самочувствие и вече влизам в 2 номера по-малки дрехи, а също и влязох в дънките с които дойдох :) а по едно време ми беше абсолютно невъзможно доникъде да обуя. Марина е страхотен човек, професионалист и пример за подражание!!! Никога не съм я виждала на живо, но усещам подкрепата й всяка седмица и тя винаги намира време за мен. Толкова й благодаря, че ме отказа от сладкото , от вредните навици и ме мотивира да спортувам! Продължавам напред , защото искам да бъда още по-стегната и да се чувствам добре , въпреки че съм вече на 44 г. Няма оправдания ако искаш да изглеждаш добре! А в нашия фитнес пише- Волята ти е по-силна от оправданията ти!!!! Затова съветвам всеки, който иска да изглежда добре да не мързелува , а да се замисли кое е по-важно , както казва Марина - захарта или да харесваш образа си в огледалото!!!! Успех на всички!
Преди
След