Начало Видео Супер ПромянаСезон 2Супер Промяна Сезон 2 Епизод 12 - Животът на участниците извън залата

Супер Промяна Сезон 2 Епизод 12 - Животът на участниците извън залата

В 12-ти епизод на Супер Промяна Сезон 2 ще видите какъв е животът на участниците извън фитнес залата. Те ще разкажат за трудностите, през които за преминали, за преживяването да бъдеш част от първото фитнес риалити в България и за жертвите по пътя към успеха. 

 

Техните най-близки хора ще бъдат искрени за действителната промяна в начина на живот на участниците, както и за изпитанията, на които са били подложени.

 

Не забравяйте, че ще откриете специален промокод във всеки един епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в онлайн магазина на BodyConstructor.

 

Не пропускайте да следите всичко интересно около участниците: техните режими, снимки и видеологове в специализираната секция на Супер Промяна 2 във форума на BodyConstructor

 

"Супер Промяна Сезон 2" е продължението на единственото фитнес риалити у нас! Една продукция на BC Media съвместно с BodyConstructor.

 

Приятно гледане!

 


 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 

 

Супер Промяна Сезон 2

 


 Предавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

 

Супер Промяна се завръща триумфално на българския ефир със сезон 2 на 24 август. Първото фитнес реалити в България този път ще помогне на 12 участници да променят живота си и да стигнат до голямата състезателна сцена. Тримата треньори на BodyConstructor Марина ДековаКирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмичното предизвикателство да поведат своите отбори по трудния път към успеха.

 


 

 Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Bobi Slavchev
Благодарен съм страшно много на Кирил Танев за работата му с мен ! Обърнах се с молба, за помощ към него, казах му как работя, как се храня и той се съобрази с ежедневието ми. Като ми изникнаха въпроси, веднага му пишех, за всочко което ме интересуваше и той ми отговаряше в най-кратък срок.И сега резултатът е вече факт. За 3 месеца от 95кг свалих до 81кг,а талията започнах от 100см, сега е на 84см. Препоръчвам го на всеки който иска да постигне целите си. Аз ще продължавам да работя с него и да му искам съветите за напред !


Треньор : Кирил Танев
Иван Петков
Искам да изкажа и аз моето мнение относно Кирил Танев. Просто мога да кажа, ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Разбира си от работата. Резултатите, които постигнах с негова помощ, ме мотивират да продължа да работя с него. Просто не се чудете, ако иамте нужда от помощ - Кирил е вашият човек.
Ще Ви помогне наистина и също така най- важното, всеки път когато имате въпрос - той винаги отговаря !!!


Треньор : Кирил Танев
Димитър Димитров
Здравейте! В третия месец на програмата си за изчистване съм, като смело мога да твърдя, че с поставените цели Кирил Танев ми помогна да се доближа до иначе непостижими за мен параметри. Много професионално отношение, бързи отговори на поставяни от мен въпроси и като цяло компетентност. Ще продължавам да работя с неговите методики, докато заедно постигнем желаната визия. Конкретно в данни мога да спомена: старт 91 кг. в момента 84 кг. ,талия старт 94 см. сега 86,5 см. като не съм загубил нито сантиметър от гръдната обиколка или бицепса. Не се колебайте да постигнете и вие резултати с Кирил Танев.


Поздрави
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев