Начало Видео Супер ПромянаСезон 2Супер Промяна Сезон 2 Епизод 13 - Предсъстезателната треска обхваща участниците

Супер Промяна Сезон 2 Епизод 13 - Предсъстезателната треска обхваща участниците

Предсъстезателната треска обхваща участниците в 13-я епизод на Супер Промяна! Те са изпълнени с вълнение, а сънят не ги лови от притеснение и емоции, тъй като след броени часове ще излязат на сцената на Турнир "Мечката" в Бургас! Йоанна, Димитрина, Ева, Георги, Стоян и Петър най-после ще се изправят срещу своите конкуренти. 

 

Тяхното представяне на Турнир "Мечката" ще бъде решаващо за съдбата им в първото фитнес риалити в България! Дали ще успеят да преминат предизвикателствата и да станат финалисти в Супер Промяна?

 

Вижте как изглеждат участниците малко преди да излязат на състезателната сцена!

 

Не забравяйте, че ще откриете специален промокод във всеки един епизод, с който ще можете да пазарувате със страхотни отстъпки в онлайн магазина на BodyConstructor.

 

Не пропускайте да следите всичко интересно около участниците: техните режими, снимки и видеологове в специализираната секция на Супер Промяна 2 във форума на BodyConstructor

 

"Супер Промяна Сезон 2" е продължението на единственото фитнес риалити у нас! Една продукция на BC Media съвместно с BodyConstructor.

 

 

 


 

 

Супер Промяна

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 

 

Супер Промяна Сезон 2, Турнир

 


 

 Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

 

Супер Промяна се завръща триумфално на българския ефир със сезон 2 на 24 август. Първото фитнес реалити в България този път ще помогне на 12 участници да променят живота си и да стигнат до голямата състезателна сцена. Тримата треньори на BodyConstructor Марина ДековаКирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмичното предизвикателство да поведат своите отбори по трудния път към успеха.

 


 

 Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Ivana Kostova
Здравейте,

както всички и аз исках да изкажа благодарности на Марина за изготвения режим и останалата й помощ и професионализъм.

Бях пробвала да се храня по-здравословно и да тренирам силово, но Марина ми отвори очите, че опитите ми са били една малка част от това, което трябваше да направя. С нейните съвети и изготвената програма, стегнах и горна, и долна част, намалих мазнините с 8% и вдигнах самочувствието със 100 % :)

Много съм доволна, Марина е строг, но справедлив треньор и си знае работата (очевидно). Ще препоръчам и на приятели, които искат да постигнат добри резултати :)
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Вероника Минчева
Доволна съм от постигнатите резултати и от отношението на Кирил.Използвах неговите услуги за изготвяне на комплексна програма с цел изчистване. Хранителният режим както и тренировките бяха съобразени с целите ми, изчерпателно обяснени и придружен със съвети. Той е изключителен професионалист и препоръчвам на всеки работата с него.


Треньор : Кирил Танев
Yana Bulkina
Точно преди 3 месеца, започнах едно огромно предизвикателство. Беше такова за мен, защото от страстен пушач,реших да оставя цигарите и да започна да се храня здравословно и да тренирам по-упорито.
В тази връзка, искам да благодаря на Kiril Tanev ,без него нямаше да успея да постигна тези резултати и да бъда толкова упорита.За мотивацията и позитивното отношение.🤓Благодаря ти, че ми отговаряш дори и най-глупавите въпроси!😄
Също така и на целияяя екип на BodyConstructor за коректното обслужване и страхотното отношение.🔝
След


Фитнес програми от Кирил Танев