Начало Видео Super LiveSuper Live Еп8 - Пламен Христов - Въглехидратите в следтренировъчното хранене

Super Live Еп8 - Пламен Христов - Въглехидратите в следтренировъчното хранене

Колко важни са въглехидратите в следтренировъчното хранене

В Епизод 8 на "Super Live" експертът и онлайн треньор Пламен Христов продължава темата за въглехидратите поради големия интерес от страна на потребителите. В този епизод той навлиза в детайли относно "Въглехидратите в следтренировъчното хранене".

 

Разберете какво количество въглехидрати е достатъчно да приемаме след тренировка и какви трябва да бъдат те. Пламен разяснява дали въглехидратите в следтренировъчното хранене зависят от храненто през целия ни ден и целите, които сме си поставили.

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какво отговори на тях, можете да го направите сега.

 

Приятно гледане!

 


 

Plamen HristovСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Иван Петков
Искам да изкажа и аз моето мнение относно Кирил Танев. Просто мога да кажа, ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ. Разбира си от работата. Резултатите, които постигнах с негова помощ, ме мотивират да продължа да работя с него. Просто не се чудете, ако иамте нужда от помощ - Кирил е вашият човек.
Ще Ви помогне наистина и също така най- важното, всеки път когато имате въпрос - той винаги отговаря !!!


Треньор : Кирил Танев
Kristian Nikolov
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Очакванията ми бяха по-добри.
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
50 на 50 съм
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Не особено, задавам няколко елементарни въпроса свързани с общия план и някой от тях се пренебрегват и не ми се отговаря
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Не
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да, но от друг треньор
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем
Не ми се дава никаква мотивация за трениране и хранене, от начало е ОК, но когато стане трудно ми трябва нещо в което да вярвам и да ме мотивира. Това е и едно от нещата който ми трябваха още преди няколко месеца в края на 2рия месец от първата ми поръчка на програми :)
2. Имам чувството, че нещата не са ми построени както трябва в храненто. Случва ми се да тренирам в 5 след обяд до 7 примерно и към 7 и 30 да ям веднага след тренировка и като изчакам 3 часа то е станало 10 и 30 за последното ми хранене, когато вече съм си легнал, това мисля че доста ме спира да се развивам
ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
2 - не съм напълно очарован
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Явор Цветков
Да изкажа и аз благодарност от работата ни с Кирил Танев. Точно такива трябва да се фитнес инструкторите в България. Изключително компетентен в "фитнес живота". Благодарение на неговите съвети постигнах много за кратки срокове. Пожелавам му да е все така всеотдаен към клиентите и много успехи.


Фитнес програми от Кирил Танев