Начало Видео Super LiveSuper Live Еп9 - Румен и Николай - Тренировките при стимулираните и натурално трениращите

Super Live Еп9 - Румен и Николай - Тренировките при стимулираните и натурално трениращите

Може ли да постигне формата на Шварценергер без стимуланти

 

В Епизод 9 на "Super Live" онлайн треньорът Румен Спецов и неговият гост Николай Йорданов говорят за "Прилики и разлики в тренировките на стимулираните и натурално трениращите".

 

Разберете как да поддържате формата, която сте постигнали като чуете съветите на Румен и Николай. Двамата се позоват на личния си опит, за да обяснят какво трябва да включват тренировките и как да развивате и поддържате обема на мускулите си.

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които те получиха, както и какво отговориха на тях, можете да го направите сега.

 

Приятно гледане!


 

 Rumen Spetsov

 

 Предавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Валентин Манев
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Когато започнахме програмата,бях наясно,че не можем да постигнем за кратко време резултатите,които исках,но въпреки това Кирил Танев направи така,че аз наистина повярвах,че мога да направя най-сетне това,което отдавна мечтаех,а именно да подобря значително формата си.
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Факта,че поднових за нови три месеца абонамента си,говори сам по себе си.
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Доволен съм,на всички въпроси ми е отговорено изчерпателно,всички желания бяха изпълнени.
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Ако отговорът на горния въпрос е НЕ, защо?
Отчитам факта,че популярността и заетостта на Кирил не му дават възможност да си комуникираме по начина по който бих искал,но и не това е целта на онлайн тренировките.
Други 
Програмата, която получихте съдържаше ли грешки? Ако ДА - какви?
Малки и незначителни,но понякога си личи,кога има "copy-paste",но това не трябва да ви притеснява,случва се и на най-добрите :)
Имаше ли противоречия между програмата и последващите инструкции от треньора? Ако ДА - какви?
Не,нямаше такива
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Каква е максималната сума, която бихте заплатили за подобна услуга?
До 150лв.
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем
Може би малко повечко обяснения за това ,което правим,защо е така,кое го налага...Но като цяло се справяте много добре.
ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
4 - много съм доволен
Бихте ли препоръчали услугата на ваш приятел?
Да


Треньор : Кирил Танев
Aleksandar Mihaylov
Кирил Танев ми направи програма за хранене и тренировки преди два месеца. Аз тренирах около една година преди това но резултатите ми бяха много слаби. Едва след като започнах да тренирам по програмата започнах да трупам някаква чиста мускулна маса а не съпроводена с 50% мазнини които след това докато ги чистя да си загубя и така трудно натрупаната мускулна маса. Ефекта е видим дори само за два месеца и то при положение, че спазвам програмата на 85-90% а не на 100%. Аз минах по трудния път с една година тренировки и опити, но ако започвах сега определено бих се свързал с него за програма и резултатите щяха да бъдат два или повече пъти по добри от колкото аз успях да направя сам. Снимки не мисля, че е нужно да качвам тъй като е рано, но след още два или три месеца когато вече изчистя мазнините и кача още мускулна маса ще напиша нов отзив и ще кача снимки.
След ефекта най-важно е отношението. Когато имам въпроси към него общуваме във facebook и трябва да кажа, че винаги отговаря доста бързо на многото въпроси които имам особено в началото постоянно го питах някакви неща като какво може или какво не може и какво ли не, винаги е на среща да ми помогне.
В заключение ще ви препоръчам разбира се да работите с него, защото както написах по горе аз съм опитвам с форуми и разни други, но ако не искате да губите време и пари за добавки просто се обърнете към него и резултатите няма да закъснеят.


Треньор : Кирил Танев
Марин Вельов
С Кирил работим заедно от около 7 месеца. За това време с негова помощ успях да постигна резултати, които преди това ми изглеждаха невъзможни за моите гени. В началото започнахме с режим за покачване на ММ и за 3 месеца качих около 4 кг. След това дойде време за релеф и ми изготви нова програма и хранителен режим, като непрекъснато следеше резултатите ми и променяше режима според нуждите. В крайна сметка свалих 8 см от талията без загуба на почти никаква мускула маса. Кирил е изключително търпелив и отзивчив! За напред ще продължим съвместната работа!