Начало Видео Super LiveSuper Live Еп11 - Тони Шивачев - Kетонната диета и приложението й във фитнеса и културизма

Super Live Еп11 - Тони Шивачев - Kетонната диета и приложението й във фитнеса и културизма

Кетонната диета става популярна не само сред трениращите, тя често се прилага и от известни личности. 

В Епизод 11 на "Super Live" доайенът във фитнеса и културизма и онлайн треньор в BodyConstructor - Тони Шивачев говори за "Kетонната диета и приложението й във фитнеса и културизма".

 

Разберете какво представлява кето диетата, какви плюсове и минуси крие тя, както и по какъв начин се прилага от хората, занимаващи се с фитнес и културизъм. Тони обяснява как след периода на кето адаптация способността на тъканта да гори мазнини - се утроява, както и какви са начините за запазване на мускулна маса при тази диета. 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какви отговори даде на тях, можете да го направите сега.

 

Приятно гледане!


Тони Шивачев

 

 

 Предавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Yana Bulkina
Здравейте, точно преди 8 месеца, започна моята промяна с Кирил Танев. Исках да покача мускулната си маса и успях, благодарение на неговата компетентност, отзивчивост и огомно търпение! Благодарна съм му, защото той направи от тялото ми тава, което винаги съм мечтала. Силно, стегнато и много по-жизнено. Но най-важното, което е за мен, сега много повече се харесвам, когато се погледна в огледалото. Благодарна съм за невероятните способности и професионализъм на Кирил Танев и на екипа на BodyConstructor за винаги коректното отновение и обслужване. Страхотни сте!
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Yana Bulkina
Точно преди 3 месеца, започнах едно огромно предизвикателство. Беше такова за мен, защото от страстен пушач,реших да оставя цигарите и да започна да се храня здравословно и да тренирам по-упорито.
В тази връзка, искам да благодаря на Kiril Tanev ,без него нямаше да успея да постигна тези резултати и да бъда толкова упорита.За мотивацията и позитивното отношение.🤓Благодаря ти, че ми отговаряш дори и най-глупавите въпроси!😄
Също така и на целияяя екип на BodyConstructor за коректното обслужване и страхотното отношение.🔝
След


Треньор : Кирил Танев
Георги Минков
Реших да се доверя на Кирил Танев и се радвам, че не ме подведе.
Очакванията ми не бяха големи, като се знам колко трудно свалям килограми, но с помощта на Кирил постигнах резултати много по-добри от очакваните. За периода от 12 седмици успях да сваля повече от 18кг, като от 125кг сега съм под 107кг. Естествено при такава драстична загуба на тегло очаквах да съм загубил и завидно количество мускули, но за моя изненада силата ми е почти същата както в началото на програмата, държа да подчертая, че тренирам много преди да започна програмата на Кирил, просто не пазех диети/режими и се бях отпуснал доста.
Нямам снимки за качване, но имам данните от таблицата с седмични измервания, а те говорят достатъчно:
След Седмица 1) тегло 121.6кг, талия 108см, 2см под талия 112см, бедро 70см, прасец 47см, гръдна обиколка 118см, бицепс 44см.

След Седмица 12) тегло 107кг, талия 96см, 2см под талия 101см, бедро 66см, прасец 45см, гръдна обиколка 114см, бицепс 41см.

Ако някои има съмнения към качествата на Кирил - не се тревожете, справя се отлично и е много любезен в обясненията. От вас се изисква единствено дисциплина и воля. Успех!Димо Бенев