Начало Видео Super LiveСезон 1Извънреден Super Live с Влади Банчев

Извънреден Super Live с Влади Банчев

Влади Банчев за подготовката, вдъхновението и началото на Sport Vision Супер Атлет

В извънреден Live - любимецът и най-популярният водещ в сферата на фитнеса и здравословното хранене - Влади Банчев говори за създаването на феноменалното предизвикателство Sport Vision Супер Атлет, за първото издание и за предстоящото, което ще се състои на 3-ти септември. 

 

Разберете как тренира Влади, как се подготвя за състезанието, в което ще се впусне наравно с другите участници, както и какво го мотивира да стане част от спортното събитие в ново амплоа. 

 

Очакваме ви на 3-ти септември от 11:00 часа на Околовръстен път №265 пред магазина на SPORT VISION OUTLET.

 

Бъдете част от гладиаторските битки, които ще изправят един срещу друг различни характери! 


Влади БанчевПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Здравка Рашева
Спокойно мога да гласувам с 2 ръце ЗА Кирил Танев. Вече 6 седмици се движа по неговата програма и съм много много доволна от постигнатите резултати. Виждам как тялото ми се променя с всяка седмица и ще продължа и за напред да следвам неговите съвети. Той отговаря изключително бързо на всякаквите ми въпроси и ми дава съвети как да процедирам и при леки отклонения от дневния ми хранителен или тренировъчен режим. Като цяло се чувствам сигурна и уверена, че с негова помощ вървя в правилната посока!


Треньор : Кирил Танев
Krasimir Radanov
Здравейте! До сега не се бях занимавал с фитнес и реших да си направя програма от Кирил Танев. Не смятах, че за 3 месеца ще постигна такива резултати. Качих 5 килограма чиста мускулна маса само с хранителен режим и тренировки. Не се притеснявайте да задавате въпроси, дори и да смятате, че са глупави Кирил Танев ще ви отговори на абсолютно всичко. Изключителен професионалист, откликва много бързо на всякакви проблеми и въпроси с точен и изчерпателен отговор. Силно препоръчвам на всеки, който иска да се занимава с фитнес или да води здравословен начин на живот да се обърне към него, няма да бъде разочарован.


Треньор : Кирил Танев
Димитър Пенчев
С огромна радост искам да покажа трансформацията си за тези 12 седмици.Искам да изкажа огромната си благодарност към Кирил Танев,за това ,че за този период от време направи невъзможното да се получи този добър резултат.Със сигурност ще продължа да работя с него,защото той знае как да работи с непрофесионалисти като мен.Много съм доволен и "продължаваме напред" ! :)
Преди
След


Пламен Христов