Начало Видео Super LiveСезон 1Извънреден Super Live с Влади Банчев

Извънреден Super Live с Влади Банчев

Влади Банчев за подготовката, вдъхновението и началото на Sport Vision Супер Атлет

В извънреден Live - любимецът и най-популярният водещ в сферата на фитнеса и здравословното хранене - Влади Банчев говори за създаването на феноменалното предизвикателство Sport Vision Супер Атлет, за първото издание и за предстоящото, което ще се състои на 3-ти септември. 

 

Разберете как тренира Влади, как се подготвя за състезанието, в което ще се впусне наравно с другите участници, както и какво го мотивира да стане част от спортното събитие в ново амплоа. 

 

Очакваме ви на 3-ти септември от 11:00 часа на Околовръстен път №265 пред магазина на SPORT VISION OUTLET.

 

Бъдете част от гладиаторските битки, които ще изправят един срещу друг различни характери! 


Влади БанчевПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Захари Ал Натур
Кирил е голям професионалист, работим заедно от доста време и съм изключително доволен. Мотивация, енергия, тренировачни програми, диети, суплементи всичко навръзва уникално! Един уникален треньор с изключително много познания и опит!


Треньор : Марина Декова
Стойчо Стойчев
Свързах се с Марина в началото на ноември 2015 г. Целта ми беше да покача възможно най-чиста мускулна маса. От тогава до сега съм поръчал два абонамента и това, което постигнах в рамките на тези 6 месеца ме кара да се гордея и да се амбицирам още повече. Успях да кача 5 килограма, обиколките на ръцете и гърдите ми порастнаха с 5-6 сантиметра, като същевременно успях да стегна и поприбера малко корема и бедрата. Марина е много отзивчива и винаги се съобразяваше с мнението и желанията ми, като неколкократно променяше храненето или тренировките или и двете, така че прогресът да не спира. Мога да кажа, че получих от нея една изключителна основа, която смятам да продължавам да развивам и занапред!
Радвам се, че те познавам и ти благодаря за всичко!
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Jelio Panayotov
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем
ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?