Начало Видео Super LiveSuper Live с Влади, Ставри и Кирил - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки

Super Live с Влади, Ставри и Кирил - Спомагат ли за професионалния спорт функционалните тренировки

10 аспекта за по-голяма успеваемост 

В "Super Live" любимият ни водещ  Влади Банчев и неговите гости и приятели от CrossFire - Ставри Ставрев - победител в състезанието Sport Vision Супер Атлет 2, както и Кирил Мерджанов - треньор и специалист по функционални тренировки, говорят на тема: "Функционалните тренировки - можем ли чрез тях да повишим постиженията си в друг вид спорт или по-скоро това би ни попречило".

 


Разберете какво представляват функционалните тренировки и как чрез тях значително да доразвиете успеваемостта си. Влади, Ставри и Кирил подробно обясняват кои са 10-те аспекта, на които трябва да наблегнат всички трениращи. Те описват какви са големите разлики в резултатите преди функционалните тренировки и след тях, като дават и примери от своето ежедневие. 

 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които те получиха, както и какви отговори дадоха на тях, можете да го направите сега.

 

Приятно гледане!


Sport Vision Супер Атлет 2Предавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Здравка Рашева
Много добър треньор. Подхожда индивидуално и професионално. Изключително точен човек е. Реагира на абсолютно всяко запитване относно съставения режим. За 5 месеца и 2 програми: -13кг +добре оформящи се мускули +самочувстие. Нямам какво повече да кажа. Аз ще продължа да работя с него. Ако искате да сте във форма и да се научите как да се грижите за тялото си, обърнете се към Кирил.


Треньор : Марина Декова
Полина Георгиева
Искам да изкажа благодарностите си към Марина и да отчета факта, че напълно оправда очакванията ми.Използвах нейните услуги за изготвяне на комплексна програма за период от 8 седмици и останах изключително доволна от нея. Хранителният режим както и тренировките бяха изцяло съобразени с целите ми, изчерпателно обяснени и придружен със съвети. Чрез нейната програма и съвети успях да открия грешките, които съм допускала до момента, както и да изградя по-добри хранителни навици за напред. С нея успях да постигна много повече, за много по-кратък период от време.Мога да кажа, че Марина е изключителен професионалист, който разбира добре от това, което върши и влага желание, търпение и отдаденост в работата си с клиентите. Въпреки високата си натовареност и множество други клиенти, освен мен, винаги ми е давала бързи отговори на моите въпроси. Бих я препоръчала на всеки, който желае да се промени и не трябва да имате съмнения дали ще си заслужава, защото определено ще е така! Определено бих използвала услугите й отново!
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Красимира Николова
Здравейте!
Почти накрая съм на моя Супер абонамент от Кирил Танев!Когато започнахме да работим заедно бях скиптично настроена защото и преди това бях поръчвала режими от други треньори но не бях все доволна дали от хранителния или от тренировчния или дори от комуникацията си с тях.
С Кирил Танев постигнах това, което с другите не успях. Изключително доволна съм!
Исках да сваля килограми и да стегна проблемните си зони и успях!Благодарна съм за мотивацията, която аз самата губих понякога, за страхотната комуникация, в която дори и на глупави въпроси той отговаря максимално изчерпателно, така че да го разбереш.
Страхотен треньор!