Начало Видео Предавания НА ЖИВОИнтервю с Емил Кръстев - златен медалист в категория културизъм мъже до 175 см

Интервю с Емил Кръстев - златен медалист в категория културизъм мъже до 175 смПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Krasimir Radanov
Здравейте! До сега не се бях занимавал с фитнес и реших да си направя програма от Кирил Танев. Не смятах, че за 3 месеца ще постигна такива резултати. Качих 5 килограма чиста мускулна маса само с хранителен режим и тренировки. Не се притеснявайте да задавате въпроси, дори и да смятате, че са глупави Кирил Танев ще ви отговори на абсолютно всичко. Изключителен професионалист, откликва много бързо на всякакви проблеми и въпроси с точен и изчерпателен отговор. Силно препоръчвам на всеки, който иска да се занимава с фитнес или да води здравословен начин на живот да се обърне към него, няма да бъде разочарован.


Треньор : Кирил Танев
STOYAN ILIEV
Много съм доволен от работата ми с Кирил Танев.Хранителния и тренировъчния режим напълно бяха съобразени с моя начин на живот,и всеки даден съвет от него при мен работи.За 12 седмици свалих 11 кг от които почти всичко е мазнини.Препоръчвам го на всеки който иска да постигне добри резултати без да губи време.Без съмнение ще продължа да работя и занапред с Кирил Танев.Благодарение на него за кратък период от време постигнах много добри резултати.


Треньор : Кирил Танев
Митко Тошев
Работя с Кирил от 3 седмици и съм много доволен от подхода му. Винаги е в час, отговаря ми на мейлите, прави нужните корекции, когато е необходимо. Дава добра обратна връзка. Комуникацията с него не е едностранна.