Начало Видео Super LiveSuper Live с Христо Тодоров - Обратими проблеми в кръста, мускулен дисбаланс, причини и профилкатика

Super Live с Христо Тодоров - Обратими проблеми в кръста, мускулен дисбаланс, причини и профилкатика

 Раздвижването на всеки час е задължително, за да предотвратите бъдещи проблеми в кръста

В трети епизод от новия сезон на "Super Live" кинезитерапевтът Христо Тодоров говори на тема: "Обратими проблеми в кръста, мускулен дисбаланс, причини и профилкатика".

 


Разберете защо всеки човек поне веднъж в живота си има проблеми в тази област, какви упражнения можете да правите, за да раздвижите проблемната зона, както и по какъв начин да оптимизирате работното си място, за да осигурите правилна стойка на гръбначния стълб. 

 

 

Христо показва нагледно с помощта на макет от какви сегменти е изграден гръбначният стълб, обяснява къде са проблемите зони и кои са най-добрите практики за тяхното раздвижване. Той се спира детайлно на всеки един първоизточник, който причиняват дискомфорт и дава насоки при каква болка към какъв специалист да се обърнете.

 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какви отговори даде на тях, можете да го направите сега.

 

 

Приятно гледане!


 Христо ТодоровПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Ivelin Stamov
За втори път споделям мнение относно програмата от Кирил Танев. И отново мога да кажа, че наистина си заслужава. Втората ми програма е вече към края си, но със сигурност няма да е последна. Има още доста работа, но всичко е въпрос на време. Предоволен съм от услугите на Кирил. До сега никога не съм имал дори и малко релеф. Вече се чувствам много по-добре, самочувствието и мотивацията също се покачват когато се виждат резултатите. Силно препоръчвам. :)
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Kostadin Dimitrov
Здравейте.

С Кирил Танев работим вече 3 седмици и за това време сам свалил 10+ килограма и съм намалил талията с 10+ сантиметра. Програмите и хранителните режими които изработва са съобразени с резултатите които се опитвам да постигна и винаги следи прогреса отблизо. Много съм доволен от него и смятам да продължим работа и за напред.


Треньор : Кирил Танев
Ivelin Stamov
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Исках да кача мускулна маса
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Да, за пореден път оставам доволен от програмата.
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Да, доволен съм. Винаги когато съм имал въпроси ми е отговарял. Също така и следим прогреса всяка седмица, което е доста важно според мен.
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем

ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
5 - надхвърли очакванията ми


Марина Декова