Начало Видео Super LiveSuper Live с Димо Бенев - Всичко, което е нужно да знаем за спокоен старт без оправдания

Super Live с Димо Бенев - Всичко, което е нужно да знаем за спокоен старт без оправдания

Как да направим първата крачка

В епизод 4 от новия сезон на "Super Live" онлайн треньорът и специалист в BodyConstructor - Димо Бенев говори на тема: "Всичко, което е нужно да знаем за спокоен старт без оправдания".

 

Разберете кои са най-добрите практики, за да започнете своята промяна без излишен шок за тялото и как постепенно да замените вредните хранителни навици със здравословни такива. 

 

Димо обяснява детайлно как да изкорените тотално израза "Не мога" от ежедневието си и да дадете път на позитивните мисли. Той отговаря на всички въпроси, за да помогне максимално на всеки, дръзнал да промени начина си на живот. 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какви отговори даде на тях, можете да го направите сега.

 

 

Приятно гледане!


Димо БеневПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Габриела Боева
Доволна съм от постигнатите резултати и от отношението на Марина. Беше ми трудно с хранителния режим, понеже все бях гладна и не го спазвах на 100%, но въпреки това се чувствам добре. Бих използвала отново нейните услуги за напред.
След


Треньор : Кирил Танев
Димитър Пенчев
С огромна радост искам да покажа трансформацията си за тези 12 седмици.Искам да изкажа огромната си благодарност към Кирил Танев,за това ,че за този период от време направи невъзможното да се получи този добър резултат.Със сигурност ще продължа да работя с него,защото той знае как да работи с непрофесионалисти като мен.Много съм доволен и "продължаваме напред" ! :)
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Елена Борисова
Никога тренировките ми не са били толкова ефективни. Не мога да повярвам, че само за 3 месеца постигнах такива резултати и то само с тренировъчна програма, без да спазвам никакъв хранителен режим. Това доста ме мотивира да продължавам да тренирам и да търся все по-добри резултати!
Преди
След