Начало Видео Super LiveSuper Live с Димо Бенев - Смях в залата

Super Live с Димо Бенев - Смях в залата

Как да се забавляваме, докато тренираме и как да тренираме, докато се забавляваме

В епизод 5 от новия сезон на "Super Live" онлайн треньорът и специалист в BodyConstructor – Димо Бенев говори на тема: „Смях в залата“.

 

 

Димо се спира детайлно на всеки един от начините, по които можем да тренираме. Той обяснява как влияе различната среда. Дали ще бъдем вглъбени и ще се отдадем изцяло на тренировките или ще споделим тренировката си с приятна компания, докато се смеем и танцуваме, важното е да постигнем ефекта, който първоначално сме запланували. 

 

 

Димо се връща години назад, за да разкаже и пресъздаде old school атмосферата, в която е тренирал по залите, като ни подсеща за актуалните тогава музикални течения. Запознава ни и със сегашните навици, с които всяка тренировка е като кафе с приятели - забавна, динамична и ефективна. 

 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какви отговори даде на тях, можете да го направите сега.

 

 

Приятно гледане!


 Димо БеневПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Димитър Димитров
Здравейте! В третия месец на програмата си за изчистване съм, като смело мога да твърдя, че с поставените цели Кирил Танев ми помогна да се доближа до иначе непостижими за мен параметри. Много професионално отношение, бързи отговори на поставяни от мен въпроси и като цяло компетентност. Ще продължавам да работя с неговите методики, докато заедно постигнем желаната визия. Конкретно в данни мога да спомена: старт 91 кг. в момента 84 кг. ,талия старт 94 см. сега 86,5 см. като не съм загубил нито сантиметър от гръдната обиколка или бицепса. Не се колебайте да постигнете и вие резултати с Кирил Танев.


Поздрави
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
Милен Шаренков
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Подобрявяне на формата си, покачване на чиста мусколна маса
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
Да
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Да. Обръща внимание на всяка част от моя режим.
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Да
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем

ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
4 - много съм доволен
Преди


Треньор : Марина Декова
Мина Цаковска
С Марина работим заедно от 5 месеца и съм страшно щастлива и доволна, че я срещнах. Два дни, след като се бях свързала с нея, получих програма и режим, точно отговарящи на целите, изискванията и особеностите ми. Тя е абсолютен професионалист във всяко отношение:
1) Получавам бързи отговори на запитванията си
2) Коригира програмата и режима ми при проблем или с цел надграждане на постигнатото
3) Интересува се от развитието и държи на правилна техника и клипове на упражненията
4) Много точно преценява нивото и знае точно кога е време за някаква промяна
Наскоро имах късмета да се запозная с нея и като персонален треньор и бях очарована. Съвместните ни тренировки много спомогнаха за правилното изпълнение на упражненията. Марина също така е чудесен човек с прекрасен характер- всеотдайна, усмихната, влагаща всичко от себе си и много мотивирана. Горещо бих я препоръчала на всеки и смятам да продължавам да работя с нея за вбъдеще.
Преди
След