Начало Видео Super LiveSuper Live с Димо Бенев - Смях в залата

Super Live с Димо Бенев - Смях в залата

Как да се забавляваме, докато тренираме и как да тренираме, докато се забавляваме

В епизод 5 от новия сезон на "Super Live" онлайн треньорът и специалист в BodyConstructor – Димо Бенев говори на тема: „Смях в залата“.

 

 

Димо се спира детайлно на всеки един от начините, по които можем да тренираме. Той обяснява как влияе различната среда. Дали ще бъдем вглъбени и ще се отдадем изцяло на тренировките или ще споделим тренировката си с приятна компания, докато се смеем и танцуваме, важното е да постигнем ефекта, който първоначално сме запланували. 

 

 

Димо се връща години назад, за да разкаже и пресъздаде old school атмосферата, в която е тренирал по залите, като ни подсеща за актуалните тогава музикални течения. Запознава ни и със сегашните навици, с които всяка тренировка е като кафе с приятели - забавна, динамична и ефективна. 

 

 

Ако сте пропуснали да гледате на живо въпросите, които той получи, както и какви отговори даде на тях, можете да го направите сега.

 

 

Приятно гледане!


 Димо БеневПредавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

"Super Live" с BodyConstructor и треньорите на най-популярната онлайн фитнес платформа у нас е проект, благодарение на който всички потребители ще могат да задават въпросите си на живо в нашата Facebook фен страница и да доскутират темите, от които се интересуват с Кирил, Марина, Пламен, Румен Тони и Василена всяка сряда от 20:30 часа.

Харесайте нашата Facebook фен страница и не изпускате нито един от епизодите на живо!

 

Приятно Гледане!Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Преслав Петков
Здравейте. Ходя на фитнес от 5 месеца, свалих 8кг. и реших че е време да си поръчам професионална програма. След доста ровене в интернет се спрях на Китил Танев и сайта Бодиконструктор. Препоръчвам на всички хора да не се лутат из форуми и сайтове , а да се обърнат към професионалистите в този сайт. Кирил Танев е коректен и се интересува от своите клиенти, винаги е насреща за въпроси въпреки , че програмата му е повече от подробна. ДЕЙСТВАЙТЕ !!!


Треньор : Кирил Танев
Ц. Цветкова
Изкючително съм доволна от работата си с Кирил Танев! Научих много от него, но най-важното е ,че през цялото време се чувствах отлично! Той ми помогна да се преборя с моите страхове свързани с храна, показа ми ,че тренировките трябва да бъдат приятни и да ме зареждат с енергия. Постигнах това ,коео искам и сега ще продължа да работя с него ,защото той ми показа правилния път!


Треньор : Кирил Танев
Kostadin Kostadinov
Здравейте,
искам да изразя голямото си задоволство от работа си с Кирил Танев и да препоръчам горещо неговите услуги. С Кирил започнахме съвместната си работа през Януари 2015 г., когато си поръчах комплекса програма (тренировъчен и хранителен режим) за изчистване. Резултатите бяха впечатляващи за мен – за 3 месеца свалих 6 кг. тегло и 8 см. от талията си, като през цялото време бях в постоянна комуникация с Кирил, който отговаряше търпеливо и подробно на всички мой въпроси. През Септември 2015 г. реших да се доверя отново на неговия опит с нова програма, този път за покачване на маса, като отново постигнах желаните от мен резултати – покачване на мускулна маса, стягане и намаляване на талията.
В заключение искам да кажа на всички, които все още се чудят дали да се впуснат в подобно предизвикателство - ако знаете, какво желаете да направите за духа у тялото си, ако смятате, че имате поне малкото нужна воля за да промените визията си към по-добро, не се колебайте, а веднага се свържете с Кирил и ще останете очаровани от постигнатите резултати!