Начало Видео Супер ПромянаСезон 1FitSpo Супер Промяна Епизод 4 (Част 2)

FitSpo Супер Промяна Епизод 4 (Част 2)

Втората част на Епизод 4 от Първото фитнес реалити у нас е тук! В днешния БОНУС Епизод ще видите какво постигнаха участниците до 6-тата седмица от своята подготовка.  Какви промени направиха треньорите по програмите им и дали Кирил ще съумее да избегне застоя?

 


 

Втората част на Епизод 4 от Първото фитнес реалити у нас е тук! В днешния БОНУС Епизод ще видите какво постигнаха участниците до 6-тата седмица от своята подготовка.  Какви промени направиха треньорите по програмите им и дали Кирил ще съумее да избегне застоя?

 

➨ Всички детайли около тяхната подготовка, можете да видите в раздел ДНЕВНИЦИ!

 

➨ Харесайте нашата фен страница, за да не изпускате нито един от епизодите, защото сме ви подготвили една уникална поредица! Разбира се, отново можете да се възползвате от ежеседмичния промокод за отстъпки в магазина!

 

"Fit Spo Супер промяна" е един проект на BodyConstructor и протеиновите барове Fit Spo!

 

Приятно гледане!

 


 Коментари на потребителите

Guru Daniel Slavov
15-04-2015
Martin Martinov е минал по този път и знае за какво става дума ;)
Martin Martinov
11-04-2015
СЛАВОВ си знае работата послдните 2 3 седмици ще стане БООМ
Цветан Петров
10-04-2015
Това ми беше идеята и на мен. Момчетата са решили да опитат. Дано да извлекат максимума от ситуацията.
Херкулес Зевс
10-04-2015
не се става състезател за 13-седмици, но не пречи да се пробва. Все отнякъде трябва да се започне. Ако не стане този път, то следващия или по-следващия ще бъде на по-високо ниво.
Цветан Петров
09-04-2015
Ами аз не съм специалист и затова се консултирам с такъв и също съм имал застой, но това не значи че веднага трябва да се хвърля вината към някой. Това са нормални периоди. Това ме подразни, все едно го отписа от сега...
Предавания НА ЖИВОСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги

 

Супер Промяна се завръща триумфално на българския ефир със сезон 2 на 24 август. Първото фитнес реалити в България този път ще помогне на 12 участници да променят живота си и да стигнат до голямата състезателна сцена. Тримата треньори на BodyConstructor Марина ДековаКирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмичното предизвикателство да поведат своите отбори по трудния път към успеха.

 


 

 Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Моника Велкова
И от мен едно огромно благодаря на Маринка! Разликата в това как се чувстваш докато ходиш по плажа е не само килограми надолу, но и повишаване на самочувствието.Макар и това да е съвсем началото на комплексната програма, макар и спънките,за около 2 месеца постигнах този резултат и не мисля да спирам. Общо килограмите са 8 надолу, а чувството е неописуемо. Маринка беше толкова коректна, изпрати ми програмата в рамките на 2,3 дни, разпита ме подрбно за всичко, съобрази програмата с ежедневието ми и много ми помогна.
Уникален човек е и има супер подход към всеки. Благодарности!
Преди
След


Треньор : Кирил Танев
asen sharkov
Здравейте,
от година и половина тренирам без прекъсване, но резултатите бяха минимални. Реших да се доверя на Кирил Танев и не съжалявам. С програмата която ми изготви покачих чиста мускулна маса и драстично увеличих и силата. Определено ще продължа да работя с него.Също така го препоръчвам към всеки които се чуди от къде да започне.


Треньор : Кирил Танев
Димитър Пенчев
Здравейте и от мен!Искам и аз да кажа няколко думи,свързани с професионализма на Кирил Танев.В началото бях много отрицателно настроен.Гледах снимки на други потребители в сайта преди/сега и си казвах,че това е поредната лъжа,но уви това не е така.За 6 седмици,свалих 8кг.Вярно имаше много лишения относно "вредната"храна,но без това не може.Доволен съм от Кирил и работата му,и смятам да продължавам да работя с него за напред.Той знае точно какъв хранителен и тренировъчен режим да изготви,така че да се чувствам добре и да не изпитвам трудности.Препоръчвам го...
Преди
След


Димо Бенев