Начало Видео Предавания НА ЖИВО
Предавания НА ЖИВОВлогът на СпециалиститеСупер СериитеСупер ПромянаSuper LiveДруги


Отзиви на клиентиТреньор : Марина Декова
Десислава Атанасова
Мъжа ми много обича да гледа клипчета в интернет на хора с някакви таланти, и много им се възхищава. Всеки път, когато ми покаже такова клипче, му казвам, че човек има един талант,и, ако успее да го открие е голям късметлия. За мен Марина е от тези, дето са намерили призванието в живота си, и то е, да помага на хора като мен. Такива дето не разбираме нищо от хранене, а умеем да си угаждаме. Никога през живота си не ми се беше налагало да спазвам какъвто и да е режим, затова бях малко притеснена преди да започна работа с нея. Но се оказа лесно, дори приятно. Мога да кажа, че промених навиците си и продължавам да ползвам съветите ѝ дори след приключване на програмата. Още веднъж ти благодаря, Марина, затова, че върна жената в мен!
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Теди Павлинова
Привет и от мен! След дълго чудене преди три месеца се свързах с Марина и днес не съжалявам за взетото решение. Преди това винаги съм тренирала, НО никога не бях спазвала хранителен режим. Казвах си, "какво пък толкова ще се промени с храната, нали съм в залата". Благодарение на треньорските умения на Марина, разбрах колко е важно с какво, колко, кога се храниш. Изготвените тренировки ми паснаха прекрасно и с кеф посещавах фитнеса. Признавам, с хранителния режим имах трудности, но с помощта на Марина ги преодолях. Моментът, в който излизаш от зоната си на комфорт за мен не е приятен, но пък винаги след него се убеждавам, че си е заслужавало :) Доволна съм от резултатите,които постигнах. Марина си знае работата, винаги е на линия за въпроси и съвети, и най-важното, запазва мотивацията. Препоръчвам я с две ръце!!!!!


Треньор : Даниел Славов
Александър Бенунов
Здравейте и от мен!Дойде време и аз да споделя мнението си ,относно работата ми с Гуру Дани Славов.Едва от 3-ри седмици следвам хранителният му и тренировачен режим,за топене на мазнини .И мога да кажа,че вече се разделих трайно с 3 кг мазно и с нетърпение очаквам всяка следваща тренировка ,за по-добри и по-добри резултати.Много коректен и компетентен специалист .Радвам се,че избрах него, за свой треньор.Желая ти много успехи в работата и в личен план! Благодаря ти!