Начало Видео Супер Промяна
Супер СериитеСупер ПромянаSuper LiveSuper WebcastДруги

 

Супер Промяна се завръща триумфално на българския ефир със сезон 2 на 24 август. Първото фитнес реалити в България този път ще помогне на 12 участници да променят живота си и да стигнат до голямата състезателна сцена. Тримата треньори на BodyConstructor Марина ДековаКирил Танев и Румен Спецов ще се изправят пред 16-седмичното предизвикателство да поведат своите отбори по трудния път към успеха.

 


 

 

1 2 3 4 5 ... 17 »
1 2 3 4 5 ... 17 »


Отзиви на клиентиТреньор : Кирил Танев
Kristian Nikolov
Очаквания 
Какви бяха вашите очаквания като резултат за времето, в което сте работили по програмата, предоставена от вашия треньор в BodyConstructor
Очакванията ми бяха по-добри.
Доволни ли сте от резултата, който постигнахте за времето, през което сте работили с треньора на BodyConstructor?
50 на 50 съм
Отношение и комуникация 
Доволни ли сте от отношението на вашия треньор? Защо?
Не особено, задавам няколко елементарни въпроса свързани с общия план и някой от тях се пренебрегват и не ми се отговаря
Доволни ли сте от комуникацията с вашия треньор?
Не
Други 
Бихте ли поръчали отново треньорска услуга от BodyConstructor?
Да, но от друг треньор
Споделете всичко друго с нас, което бихте искали да знаем
Не ми се дава никаква мотивация за трениране и хранене, от начало е ОК, но когато стане трудно ми трябва нещо в което да вярвам и да ме мотивира. Това е и едно от нещата който ми трябваха още преди няколко месеца в края на 2рия месец от първата ми поръчка на програми :)
2. Имам чувството, че нещата не са ми построени както трябва в храненто. Случва ми се да тренирам в 5 след обяд до 7 примерно и към 7 и 30 да ям веднага след тренировка и като изчакам 3 часа то е станало 10 и 30 за последното ми хранене, когато вече съм си легнал, това мисля че доста ме спира да се развивам
ОЦЕНКА 
Как бихте оценили цялостно услугата?
2 - не съм напълно очарован
Преди
След


Треньор : Марина Декова
Mилена Йорданова
Поръчах при Марина програмата " Супер Абонамент" преди 9 седмици . Имах ясната нагласа и мотивация да редуцирам теглото си и да оформя по-добре мускулатурата.
Доволна съм от хранителния и тренировъчен режим. Храната в началото ми идваше и в повече , сега вече започва и да не ми стига ( особено в деня без тренировка :)) ) Не ми е трудно да спазвам и двете , може да се каже , че стриктно се придържам към инструкциите на Марина и съм доволна от постигнатия към момента резултат.
Марина в моя случай е онлайн треньор и коректно изпълнява тази си роля :)). Признавам , че без нея и програмата, която ми изготви трудно бих постигнала в този срок , прогресът, който имам към момента. Доволна съм и не съжалявам , че й се доверих!
След


Треньор : Кирил Танев
Николай Николов
След няколко неуспешни опита да достигна желаната форма след cut season реших да се доверя на специалист и избрах Кирил Танев. Очакванията ми бяха да изчистя ненужния % мазнини и да придам плътност на мускула. Бях малко скептично настроен към постигането на тази цел не, защото не вярвах в Кирил, а не вярвах, че за 3 месеца може да се случи. Е в крайна сметка очакванията ми се надхвърлиха. Свалих 5 кг мазнини без гладуване и съм много доволен от резултатите. Смятам да продължа работата с Кирил и бих го препоръчал на всеки, който иска да промени себе си.
Преди
След


Фитнес програми от Кирил Танев